DİDİM BLD Haber Girişi : 24 Nisan 2024 00:51

Didim’de 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Didim’de 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104.yıldönümü, Didim’de büyük bir coşku ile kutlandı.

 

Didim Cumhuriyet Kent Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başlayan bayram kutlamasına, Didim İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim İlçe Garnizon Komutanı Albay Ali Saçan, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Anıl Altay, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, ilçe protokolü, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ Atatürk anıtına çelenk sunumu gerçekleştirdi.

Çelenk töreninin ardından etkinlikler, Didim Atatürk Stadyumu’nda devam etti. İlçede bulunan okullarda eğitimlerini sürdüren öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, hazırladıkları gösterileri büyük beğeni topladı.

Törene katılan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencileri kutlayarak ödüllerini takdim etti.