EKONOMİ Haber Girişi : 15 Aralık 2022 14:26

DİDİM BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA

DİDİM BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA

Didim Belediyesi ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın talimatları doğrultusunda Didim Belediyesi'ne ait tarlalarda yetiştirilen mahsuller ile bu mahsüllerden elde edilen yağ, un ve salça gibi ürünleri Didimli vatandaşlara ücretsiz şekilde ulaştıran Didim Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Didim Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hazırlanan haftalık beslenme paketleri dağıtılmaya başlandı. İçerisinde öğrencilerin 1 hafta boyunca tüketebileceği erzak bulunan paketler, Didim Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

BAŞKAN ATABAY: DİDİMLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Haftalık olarak hazırlanan beslenme paketlerinin düzenli olarak ailelere ulaştırılmaya devam edeceğini söyleyen Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatları doğrultusunda başlattığımız tarım hareketi sonucu yetiştirdiğimiz tonlarca mahsül ve ürünü Didimli vatandaşlarımıza ücretsiz şekilde ulaştırdık, ulaştırmaya devam ediyoruz. Didimli vatandaşlarımızın mutfak masraflarına biraz da olsa destek olmak için yaptığımız çalışmalarda öğrencilerimizi de unutmadık. Belediye ekiplerimiz tarafından hazırlanan, içerisinde 1 hafta tüketilebilecek erzağın bulunduğu beslenme paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerimizin kapılarına ulaştırmaya başladık. Düzenli olarak bu paketleri dağıtmaya devam edeceğiz. Didim için sürdürdüğümüz hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi.