SİYASET Haber Girişi : 27 Şubat 2022 15:40

CHP'Lİ NURSEN TUNÇ, ENGİN ÖZTÜRK'E SERT ÇIKTI! "SEN KİMİN KISALTMASISIN"

CHP'Lİ NURSEN TUNÇ, ENGİN ÖZTÜRK'E SERT ÇIKTI!

CHP Söke Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nursen Tunç yaptığı yazılı açıklama ile Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Engin Öztürk'e tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözlü saldırıyı kınayan Tunç, "Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk, sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na karşı saygısızca paylaşım yaparak seviyesini ortaya koymuştur. Bilgiden ve akıldan uzak tamamen 'fetö taktiği' güderek yapılan hareketlerin sonucu ortaya çıkan saçma sapan bir yönetici profilidir" dedi.

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk'ün özür dilemek yerine daha da saldırganlaştığını belirten Tunç, "İçine girdiği anlamsız durumdan kurtulmak için özür dilemek yerine önüne gelen herkese saldırmak istemesi yaptığını görevini ne kadar haketmediğini gösteriyor. Canan Kaftancıoğlu CHP’nin İstanbul İl Başkanıdır. 25 yıllık saltanata son veren CHP’nin köşe taşıdır. Bizim 'uzantımız Çerçioğlu, Kaftancıoğlu,1915Çanakkale, Conkbayırı, Sivas Kongeresi Afyon Kocatepe Kurtuluş Savaşı, alın teri, emek, işçi, köylü, çiftçi'dir.

'Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldım, ayaklarımın altında ezeceğim' diyen biri var ve bunun kısaltılması mısın? yoksa 'Milliyetçiliği ayaklar altına alırım' diye söz söyleyenin 'yedi sülalesinden hesap sormazsam namerdim, namussuzum?' diyen biri var bunun kısaltılması mısın?
Peki Engin Bey, sen kimin kısaltılmasısın? 

Sen ağababalarını alda gel meydana. Hanginiz kısa kenar, hanginiz uzun kenar onu görelim.
Biz senin gibi 'kısaltılmış' insanlara bakınca ihanet görüyoruz, saygısızlık görüyoruz, ahlaksızlık görüyoruz, eline bir açıklama verilip ortaya salıverilen garip, zavallı bir figür görüyoruz" dedi.

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin ülkenin kurucu unsuru olması seni neden bu kadar rahatsız etmiş anlayamadım" diyen Tunç, "25 yıllık üyesi olduğunu iddia ettiğin partin dahi CHP’nin bu konudaki rolünü kabul etmişken senin bu telaşın nedir? Senin hangi seviyede bu sözleri söylediğini biliyoruz. Haddini bil otur yerine" dedi.