MANŞET Haber Girişi : 01 Mart 2022 13:42

BÜYÜKŞEHİR, SÖKE ATATÜRK PARKI'NA CAFE AÇIYOR

BÜYÜKŞEHİR, SÖKE ATATÜRK PARKI'NA CAFE AÇIYOR

Söke Konak Mahallesi sınırları içinde bulunan ve şehir parkı olarak da bilinen Söke Atatürk Parkı kafeteryasına kavuşuyor.

Konu ile ilgili müjde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan geldi. Söke'nin en önemli parklarından biri olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu,"Pandemiden dolayı ertelenmişti. 1 hafta 10 güne kafeteryamız çalışmaya başlayacak" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'ye verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Söke'ye adeta çıkarma yaparak projelerini anlatan Başkan Çerçioğlu, bir müjde de Söke Atatürk Parkı ile ilgili de verdi. Topuklu Efe Çerçioğlu, Atatürk Parkı'nın kısa bir süre içinde kafeteryasına kavuşacağını ifade etti. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklama da "Bu gün Park Bahçeler Daire Başkanlığına bağlı ekiplerimiz oradaydı. Bizim AYBEL şirketimiz bu hafta orada kafeteryayı açıyor. Pandemiden dolayı ertelenmişti. Arkadaşlarımız oraya koyacağımız büfeyi yaptırmıştı. Hazır 1 hafta, 10 gün içerisinde başlarız. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin parkından işletmede Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin olacak." dedi.