MAGAZİN Haber Girişi : 14 Haziran 2022 07:45

BÜYÜKŞEHİR'DEN GÜLLÜBAHÇE’DE UNUTULMAZ KONSER

BÜYÜKŞEHİR'DEN GÜLLÜBAHÇE’DE UNUTULMAZ KONSER

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Bahar Konserleri" Güllübahçe'de yapıldı. Bir çok parçanın seslendirildiği konsere yoğun ilgi gösteren Güllübahçeliler hem söylediler, hem dinlediler, hem de oynadılar.


Aydın Büyükşehir Belediyesi baharla birlikte başladığı açık hava konserleri ilçelerde ve mahallelerde tüm hızıyla devam ediyor. Güllübahçe'de ki konsere Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahsin Kocaman,Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, çocuğu, genci, yaşlısı yüzlerce vatandaş katıldı. Konser öncesinde çocuklar için yüz boyama etkinliği yapılırken, çeşitli hediyeler dağıtıldı.

AKKENTLİ VE ÇAM, GÜLLÜBAHÇELİLER'İN COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Üyeleri'nin söylediği şarkılara eşlik eden Güllübahçeliler konser boyunca doyasıya eğlendi.Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam ve vatandaşlarla oynayarak, onların coşkusuna ortak oldu.  

 

Güllübahçeliler konser bitiminde konservatuar üyelerini alkış yağmuruna tutarak, kendilerine böyle unutulmaz bir gece yaşatarak, kültürel bir etkinlikle buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.