SİYASET Haber Girişi : 09 Şubat 2024 09:32

"BİZİM SEVDAMIZ SÖKE"

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında bugün, Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Söke Tariş Yağlı Tohumlar Pamuk Kooperatifi ile Hilmi Fırat Huzur evini ziyaret etti. 
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne az bir zaman kala Tekin Yavuz, çalışma temposunu arttırdı. 
"BİZİ GÖRMEZDEN GELMESİNLER"
Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, bugün ilk ziyaretini Söke Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma Dayanışma Derneğine yaptı. 
Başkan Abdullah Köksal ziyarette, "Derneğin bulunduğu park konusunda sorunlarımız var. Eskiden gelip sorulurdu, ancak şu anda böyle bir durum söz konusu değil. İnşallah Belediye Başkanı olduğunuzda sorunlarımızı kısa sürede halledersiniz" dedi. 
"TÜM SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"
Sorunları kısa sürede çözeceklerini ifade eden Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Biz bugün rahat rahat gezip uyuyabiliyorsak şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir. 1 Nisan'dan itibaren Söke'de hizmet seferberliğine başlıyoruz. Sorunlarınızı biliyoruz. En kısa sürede halledeceğimize söz veriyorum" dedi. 
ÇAĞDAŞ YAŞAM DERNEĞİ ZİYARET EDİLDİ 
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Söke Şubesini ziyaret eden Tekin Yavuz, dernekte Söke'nin sorunlarını ve çözümlerini konuştu.
İlk kez bir başkan adayının kendilerini ziyaret ettiğini söyleyen dernek yöneticileri, "Bu zamana kadar buraya gelen olmuyordu. İlk defa siz geldiniz çok teşekkür ediyoruz. Çıktığınız yol hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandılar. 
"SİZLERİN HAYIR DUASI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ" 
S.S. 131 No'lu Söke Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer ve yönetimi ile bir araya gelen Tekin Yavuz’un bir sonraki durağı Söke Hilmi Fırat Huzurevi oldu. 
Ziyarette, AK Parti Söke İlçe Başkanı Fatih Gürer, AK Parti Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Saliha Ondört de yer aldı. 
Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden Huzur evi sakinleri, Söke'nin çok sorunu olduğunu dile getirdiler. 
Söke'de doğup büyüdüğünü ve ticari hayatını sürdürdüğünü söyleyen Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz ise, "Siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek hayır duanızı almak istedik. Hepinizin sorunları olduğunu biliyoruz. Bu sorunları kısa sürede çözeceğimize sizin karşınızda söz veriyorum. Maalesef Sökemizde sosyalleşme alanları yok. Gençlerimiz ve çocuklarımız bu konudan mahrum. Biz geldiğimiz zaman şehrimizi Gençlerimiz ve çocuklarımızın istekleri doğrultusunda inşa edeceğiz. Siz değerli büyüklerimizi seçim zamanı değil her zaman ziyaret ederek sorunlarınızı ve isteklerinizi dinleyeceğiz" dedi.