SPOR Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 13:39

BAŞKAN TUNCEL, SÖKE’YE GURUR YAŞATAN BALIK ADAMLARI KUTLADI

BAŞKAN TUNCEL, SÖKE’YE GURUR YAŞATAN BALIK ADAMLARI KUTLADI

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası’nda, Sökemize gurur yaşatan Söke Belediyespor ve Sökepor Kulüplerinin sporcularını kutluyorum” dedi. 

Söke Belediyespor ve Sökespor’un zıpkınla balık avı sporcuları, Balıkesir’in Erdek ilçesinde yapılan Türkiye Şampiyonası’ndan büyük başarı ile döndü. Aydın ilini temsil eden iki Söke ilçesi kulübünden Söke Belediyespor Türkiye ikincisi, Sökespor ise Türkiye dördüncüsü oldu. 
Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yayınladığı mesajında iki takımın sporcu, teknik heyet ve yönetimlerini kutladı; başarılarının artarak devam etmesini diledi. 
Başkan Tuncel mesajında; “Balıkesir’in Erdek ilçesinde gerçekleştirilen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası’nda 25 kulüp ve 100 sporcu arasından Türkiye 2.’si olan Söke Belediyespor ve Türkiye 4.’sü olan Sökespor ekipleri ile bireysel sıralamada Türkiye 2.Si olan Söke Belediyespor sporcusu Hüseyin Taşdibi’ni kutluyorum. Sökemize gurur yaşayan spor kulüplerimiz ve ekiplerimizin başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Şampiyonada Bursa Çalıkuşu Kulübü 30.936 puanla birinci olurken, Aydın temsilcilerinden Söke Belediyespor 24.082 Puanla ikinci, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 12.958 puanla üçüncü oldu. Aydın ilinin başka bir temsilcisi olan Sökespor 10.458 puanla dördüncü oldu. Yarışmada ayrıca Söke Belediyespor Kulübü Sporcusu Hüseyin Taşdibi bireysel sıralamada Türkiye ikincisi oldu.