EKONOMİ Haber Girişi : 17 Haziran 2022 15:51

BAŞKAN BAŞAR'DAN İKİNCİ ŞEKER HAMLESİ

BAŞKAN BAŞAR'DAN İKİNCİ ŞEKER HAMLESİ

Söke Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Şeref Başar, Ramazan Bayramı Arifesinde İlk Kez Gerçekleştirdiği Lokantacılar Odası Üyelerine Özel İndirimli Şeker Uygulamasına Devam Ediyor.

Burdur Şeker Fabrikası ile yapılan anlaşmada, yüzde elli indirimli şeker tarifesi üzerinden 54 Ton Şeker Anlaşması yaparak 1082 çuval şekeri Söke'li Esnafla buluşturdu.

ODA ÜYELERİMİZE ÖZEL

Başkan Başar Yaptığı Açıklamada," Ramazan Bayramı Arifesinde İlk Kez Gerçekleştirdiğimiz Şeker dağıtımını bitirdik. Esnafımızdan Gelen yoğun şeker talebi doğrultusunda ilerleyerek oda üyelerimize özel ikinci şeker hamlesi Gerçekleştirdik. Yoğun talep doğrultusunda hareket ederek, esnafımıza yüzde elli indirimli şeker temin ettik. Amacımız esnaf Arkadaşlarımıza yardımcı olarak artan şeker maliyetlerini en aza indirmek önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonucunda maliyeti yüksek olan un ve yağ ürünlerinide temin etmek için girişimlere başladık, esnafımıza katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

HABER: KAZIM EREN ACER