SİYASET Haber Girişi : 06 Mayıs 2023 13:25

“Bağımsız olmak bir milletvekili için en büyük güçtür”

“Bağımsız olmak bir milletvekili için en büyük güçtür”

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı Hüseyin Aksu, siyasi sistemi eleştirerek bağımsız milletvekili olmanın önemini anlattı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandığa gitmeye hazırlanırken, Bağımsız Milletvekili Adayı, Kent Bilimci, Akademisyen, İnşaat Mühendisi Hüseyin Aksu, siyasi sistemi eleştirdi. ‘Aydın’ın Efsane Belediye Başkanı’ olarak nitelendirilen Hüseyin Aksu, yaşadıklarını anlatarak bağımsız milletvekili olmanın önemini anlattı.

Siyasi sistemi eleştiren Aksu, “Bunu ben değil, herkes görüyor ve söylüyor. Siyasi partilere oy verirken bunu düşünün, kimin milletvekili olacağına liderler karar veriyor. Halkın istekleri hiçe sayılıyor.  Bu nedenle milletvekilleri kendi iline ait hiçbir konu ve proje için talepte bulunamıyor” diyerek Türkiye’deki siyasi sistemin nasıl bozulduğunu açıkladı. “Bu nedenle ne yaparsanız yapın, ülke insanı huzura ve refaha kavuşamıyor. Türkiye kalkınamıyor” dedi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Hüseyin Aksu şunları söyledi:

“Ben partilerin içinde hep ihanet ve kişisel çıkar peşinde olan insanlara tanık oldum. Partilerde aradığım vatan sevgisini, hizmet ve proje aşkını bulamadım. Onun için bağımsızım. Yüz yıllık cumhuriyet döneminde Ege’den Meclise giren ilk bağımsız vekil olarak siyasete barış, akıl ve proje sunacağım. Ülke çapında Aydın gündem olacak. Aydın seçmeni bir tarih yazacak ve bozulmuş, halkın yararından uzaklaşmış siyaset arenasına bir ders verecek.”