SİYASET Haber Girişi : 24 Ocak 2024 11:10

BAĞARASI TEKİN YAVUZ'U BAĞRINA BASTI

BAĞARASI TEKİN YAVUZ'U BAĞRINA BASTI

Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, Bağarası Mahallesi' ni ziyaret ederek Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yavuz, "Her şey çocuklarımız için, bu yolun sonu zafer olacak" dedi.
 

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında "Değişim Şart' parolasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde ayak basmadık yer bırakmıyor. 

Tekin Yavuz bugün de Bağarası Mahallesinde çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yavuz, daha sonra mahallede kurulan semt pazarını dolaştı. Pazarcı esnafının ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Bağarası Mahalle sakinleri, "Kaç yıldır hizmet göremiyoruz. Allah razı olsun devletimiz yardım ediyor ancak Belediye olarak hizmet yok. Eskiden burası beldeydi şu anda büyük bir köy. Bu sorunlardan bizi kurtarın. Arkanızdayız. Biz burada sosyal donatılar istiyoruz. Yollarımız perişan halde. İnsanlar ailesini alıp bir yere gidemiyor." dediler.

Seçimi kazansa da kaybetse de Söke'de yaşamına devam edeceğini vurgulayan Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Tekin Yavuz, "Onlar seçimi kazanmasa 5 yıl sonra gider ama biz hep buradayız. Halkımız mutlu değil. Bir çok kronik sorunlar var. Biz bunlar için yola çıktık. Çocuklarımızın geleceği için sizden oy istiyorum. Bağarası geriye gidiyor. İlçe gibi olan yer köy muamelesi görüyor. Ben burada herkese söz veriyorum. Tüm sorunları en kısa sürede halledeceğim. Biz çocuklarımızın geleceği için yola çıktık. Şehrimizi geliştirip büyütmek için yola çıktık. Elimizde bir fırsat var. Bunu değerlendirmemiz lazım. Sevgiyle bu seçimi kazanacağız. Çocukların sosyal alanı yok. Evden okula bazen de işten eve bu konuda yatırım yok. Sosyal anlamda eğitim anlamında çok projemiz var. Hepsini sizlerle istişare yaparak bir bir yerine getireceğiz. Ben tutamayacağım sözler vermiyorum. Bağarası Mahallemizde ve Sökemizde gençlerimizin gidebileceği sosyal donatılar yok. Ben bunun sözünü veriyorum. 1 Nisandan itibaren gençlerimiz için şehrimiz için büyük değişimler yapacağız" dedi.