Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Söke’nin en işlek caddesi olan İstasyon Caddesi’nde yenileme çalışmaları başladı. Çalışmalar kapsamında caddede kaldırımlar yenilenecek, altyapı çalışmaları tamamlanınca üstyapı çalışmalarına geçilecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın’ın dört bir yanında sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Söke’nin ana arteri konumunda olan İstasyon Caddesi’nde başlayan çalışmalar kapsamında içme suyu ve yağmur suyu hatları, internet hatları ile doğalgaz altyapı çalışmaları yapılacak. Başta ASKİ olmak üzere kurumların altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından caddede üstyapı çalışmaları yapılacak.

Cadde yeni görünüme kavuşacak

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından üstyapı çalışmaları tamamlanacak. Kaldırımlar yeniden düzenlenecek. Vatandaşların daha rahat yürümesi için genişleme çalışmaları yapılacak. 

İstasyon Caddesi’ndeki çalışmaların ardından caddenin adeta çehresi değişecek. Çalışmaların başlamasının ardından vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. İstasyon Caddesi’nin Söke’nin en işlek caddesi olduğunu belirten vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Söke’nin en önemli ihtiyaçlarından biriydi. Özlem Başkanımıza ve ekiplere emeklerinden dolayı teşekkürler” ifadelerini kullandı.

  • 6 / 1 Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek 0

  • 6 / 2 Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek 1

  • 6 / 3 Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek 2

  • 6 / 4 Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek 3

  • 6 / 5 Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek 4

  • 6 / 6 Aydın Büyükşehir Belediyesi çalışmalara başladı, Söke İstasyon Caddesi’nin çehresi değişecek 5