MAGAZİN Haber Girişi : 02 Kasım 2023 18:29

AKKENTLİ’DEN EFE KÜLTÜRÜNÜN YAŞAYAN EFSANESİ AVCIOĞLU’NA ZİYARET

AKKENTLİ’DEN EFE KÜLTÜRÜNÜN YAŞAYAN EFSANESİ AVCIOĞLU’NA ZİYARET

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, efe kültürünün Söke’de yaşayan efsanesi Mustafa Avcıoğlu’nu işyerinde ziyaret etti. Akkentli, ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun teşekkür ve geçmiş olsun dileklerini iletirken, genel merkez tarafından talep edilen yeni çizmelerin de siparişlerini verdi.

30 Ağustos’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Söke’yi ziyaret etmiş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ile birlikte Kılıçdaroğlu’na Söke çizmesi armağan etmişlerdi. Özcan ve Akkentli daha sonra Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkezinde ziyaret ederek, Söke Çizmesini makamında bizzat teslim etmişlerdi. Kılıçdaroğlu’nun hediye edilen Söke Çizmeleri için memnuniyetlerini dile getirdiği ustasına da selam ve sevgilerinin iletilmesini istediği ifade edilmişti.

Akkentli yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’na hediye edilen çizmelerin ustası Söke’de yaşayan efe kültürünün yaşayan efsanesi Mustafa Avcıoğlu’nu ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Akkentli başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini iletti.

AKKENTLİ: MUSTAFA ABİMİZ EFE KÜLTÜRÜNÜN YAŞAYAN EFSANESİDİR
Ziyarette konuşan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Mustafa Avcıoğlu’nun Söke için önemli bir değer olduğunu ifade etti. Akkentli, “Mustafa abimiz, Söke’mizde bizim için çok değerli efe kültürünün yaşamasında önemli katkıları olan kıymetli bir büyüğümüzdür. Kendisinden sayın Genel Başkanımıza çizme yapmasını istemiştik ve bizi kırmayıp kısa sürede çizmelerin üretimini yaptı. CHP Genel Merkezimizde Genel Başkanımızı ziyaret ettiğimizde çizmeleri kendisine takdim ettik. Kılıçdaroğlu çok teşekkürlerini sunmuştu ve kendisine iletmemizi istemişti. Fakat Mustafa abimizin rahatsızlığından dolayı uzun zamandır bir araya gelememiştik. Bugün yeniden işyerinde çalışmaya başladığı bilgisini aldık ve hemen ziyarette bulunduk. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun teşekkürlerini, selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu’nun geçmiş olsun dileklerini ifade ettik. Mustafa Abimize ayrıca genel merkezimiz tarafından talep edilen yeni çizmelerin de siparişini verdik. Kendisi bizim için çok önemli ve acil şifalar dileklerimizi iletiyoruz" dedi.