MAGAZİN Haber Girişi : 28 Kasım 2023 09:45

80’ler 90’lar Müzikli Gösterisi ile Söke’de zamanda yolculuk

80’ler 90’lar Müzikli Gösterisi ile Söke’de zamanda yolculuk

Ünlü oyuncular Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın müzikal gösterileri '80'ler 90'lar Gülümseten Hatıralar’ Söke'de sahnelendi. Etkileyici performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşatan sanatçılar, seyircilerden bol bol alkış aldı.

Gecenin müzikal atmosferine ise klarnet sanatçısı Aytaç Bergamalı'nın büyük katkı sağladı. Geçmişin unutulmaz şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edilirken, izleyiciler zamanda keyifli bir yolculuğa çıktı. Gösteri zaman zaman izleyicilerin de dahil olduğu interaktif bir eğlenceye dönüştü.

Gösterinin sonunda Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan ünlü sanatçılara yaşattıkları keyifli zaman için Sökeliler adına teşekkür ederek, plaket ve çiçek takdim etti.

Ünlü oyuncular Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral kendilerini Sökeli sanatseverlerle buluşturan Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan başta olmak üzere gösterinin gerçekleşmesinde emeği olan tüm belediye personeline teşekkür etti.

“BİR DAHA Kİ GÖSTERİ EFES SİNEMASI’NDA”

24 yıl önce Söke’de Efes Sineması’nda bir oyun sahnelediklerini hatırlatan ünlü oyuncu, sinemanın tadilatta olduğunu ve Şubat ayında faaliyete geçeceğini öğrendikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Tekrar Söke’ye gelmek istediklerini belirten Sanatçılara; Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’dan Şubat ayında Efes Sineması’na davet şimdiden geldi.