KUŞADASI BLD Haber Girişi : 12 Mayıs 2022 11:56

YAMAN: DEĞERLİ EMEKÇİ KARDEŞİMİZİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI UMUYORUZ

YAMAN: DEĞERLİ EMEKÇİ KARDEŞİMİZİN SAĞLIĞINA KAVUŞMASINI UMUYORUZ

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, yazılı bir açıklama yaparak Söke'de görevi başında saldıraya uğrayan İsmail Hanaylı'ya geçmiş olsun diledi. Yaman, “failin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman'ın yaptığı yazılı basın açıklaması şöyle:

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde UKOME personeli olarak Söke’de görevlerini yaparken emekçi kardeşlerimize yapılan saldırıyı KINIYORUZ! Tek sermayesi alınteri olan, yazın sıcakta kışın soğukta evine ekmek götürebilmek ve şehrimizi güzelleştirmek için emek veren kardeşlerimize yapılan bu saldırı KABUL EDİLEMEZ! Bu saldırıyı gerçekleştiren failin en ağır şekilde cezalandırılmasını İSTİYORUZ! Sendika olarak hukuk sürecini yakından takip edeceğiz.
Ailesine çocuklarına ekmek götürmek için sabah evinden çıkan ancak gözü dönmüş bir şehir eşkiyasının aracını üzerine sürmesi ve çarpması ile yaralanarak hastanede tedavi altına alınan değerli emekçi arkadaşımız İsmail HANAYLI’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve değerli emekçi kardeşimizin bir an evvel sağlığına kavuşmasını umuyoruz.
Sökeli hemşerilerimiz gerek sosyal medya üzerinden gerekse telefon ile arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve hain saldırıya karşı nefretlerini dile getirdiler. Çok teşekkür ediyoruz. Emeğin alın terinin her damlası Söke halkında karşılık bulmuştur. Ayrıca olayın başından sonuna kadar emekçi kardeşlerimizin yanında olan Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’ye teşekkür ediyoruz.