MANŞET Haber Girişi : 09 Kasım 2022 16:29

TOPUKLU EFE ÇERÇİOĞLU: “SÖKE’NİN EN BÜYÜK SORUNU OLAN OTOPARK PROJESİ 2023 ARALIK AYINDA HİZMETİNİZDE”

TOPUKLU EFE ÇERÇİOĞLU: “SÖKE’NİN EN BÜYÜK SORUNU OLAN OTOPARK PROJESİ 2023 ARALIK AYINDA HİZMETİNİZDE”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, otogar alanında yaptığı incelemenin ardından Söke Zirai Donatım Depolarında yapılacak olan otoparkın proje alanında da incelemelerde bulundu.

Topuklu Efe Başkan Çerçioğlu,”2023’ün Aralık ayında Söke halkının hizmetinde olacak. Burada çok ciddi bir trafik sorunu var. Bu bölgenin de sorununu çözmüş olacağız. Ama daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Söke’nin hasret duyduğu projeleri hayata geçirmek için yola çıktıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Yenicami Mahallesi’nde bulunan Tariş’in eski arazisi üzerinde yapılması planlanan park alanında da incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU:”BU BÖLGENİN SORUNUNU ÇÖZMÜŞ OLACAĞIZ”
2023 yılında Söke halkının hizmetinde olacak olan proje ile ilgili bilgi veren Başkan Çerçioğlu, “Burası bildiğiniz gibi 4750 metrekarelik bir alanımız. Alt katı otopark. Yaklaşık 150 araçlık bir otopark planladık. Alt katta yine araçlara hizmet edecek yıkama servisleri olacak. Üstünde de yeşil alan, basketbol sahası, açık spor alanları, piknik alanları olacak. Bu civarda oturan tüm vatandaşlarımızın evlerinin önünde bir yeşil alan, spor merkezleri, çocuklarını getirip oyun parklarında oynatabilecekleri bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Biliyorsunuz burası Söke Belediyesi’nindi. Buradan Söke Belediyesi’ndeki arkadaşlarımıza, meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.2023’ün Aralık ayında Söke halkının hizmetinde olacak. Burada çok ciddi bir trafik sorunu var. Bu bölgenin sorununu da çözmüş olacağız. Hepimizin en çok ihtiyacı olan yeraltı otoparkı sorununu çözecek projemiz burada başladı. Biz seçimlerde söz vermiştik Söke Halkına. Bir projemizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz hem de sözümüzü yerine getirmiş olduk. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. “dedi.


“SÖKE’YE SEÇİMLERDE SÖZ VERDİĞİMİZ BİRÇOK PROJEYİ YERİNE GETİRDİK AMA DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”
Seçimlerde Söke’ye verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini de ifade eden Topuklu Efe Çerçioğlu,” Bu süre zarfında Söke’ye seçimlerde söz verdiğimiz alt yapıları, üst yapıları gerçekleştirdik. Beldelerde, köylerde birçok hizmeti de hem Fen İşleri hem de Sular İdaresi ASKİ olarak ta gerçekleştirdik. Ama yapacağımız daha çok iş var her beraber. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Söke’ de yaşayan vatandaşlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm gücümle çalışmaya devam ediyorum hem Aydın için hem Söke için. Yeraltı otoparkı ve üstü için yatırım bedeli 30 milyon. Toplamda 8 bin metrekare bir imalatımız olacak bu alanda.” dedi.

Öte yandan işletmenin Söke Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili bir soru üzerine Başkan Çerçioğlu, “O konuda bir şey söyleyemem ben nasıl yapacağımızı, yine otururuz kararını veririz. Henüz onun kararını vermedik. Bakacağız önümüzdeki sürece” dedi.

Çarşamba Pazarı’nın bir bölümünün üstünün kapatılması ile ilgili soru üzerine de Başkan Çerçioğlu, pazaryerinin Söke Belediyesi’ne ait olduğunu belirterek, Söke Belediye Başkanı’nın gereğini yapacağını ifade etti.