SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 15:56

TKP'den ABGC'ye ziyaret

TKP'den ABGC'ye ziyaret

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Türkiye Komünist Partisi (TKP) Aydın Milletvekili Adayı Ali Yeniocak, vatandaşlarda iktidar değişikliği beklentisi olduğunu söyledi.

Aydın’da seçim çalışmalarına devam eden TKP Aydın Milletvekili adayları Ali Yeniocak ve Bilge Pınar Akkaya, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni (ABGC) ziyaret etti. Ziyarette ABGC Başkanı Cem Ulucan ve yönetimi ile bir araya gelen Yeniocak ve Akkaya, kendilerini tanıtıp, seçim çalışmaları ve parti politikaları hakkında bilgi verdi. Yeniocak, AK Parti’nin 21 yıl süreyle iktidar olduğu için vatandaşlarda, bir şekilde değişiklik arayışı olduğunu savundu.

Değişiklik arayışını sahada gördüklerini anlatan Yeniocak, "Bir araya geldiğimiz insanlara, ‘Bu durum değişmesi lazım’ diyoruz. İnsanlarda ‘İktidar değişecek, artık yeter, gitsin’ diye bir beklenti var. Hatta seçim broşürlerini kendilerine dağıtırken, bunun aynı zamanda düğün davetiyesi olduğunu, kendilerini düğüne beklediğimizi söylüyoruz.

‘Güle güle diyeceğiz, mendil sallayacağız. Düğün bizden, mendil sallamak sizden’ diyoruz. ‘Bir oy Erdoğan gitsin diye Kılıçdaroğlu’na, bir oy TKP’ye diyoruz insanların çok hoşuna gidiyor" dedi.

“KÖTÜNÜN İYİSİNE RAZI DEĞİLİZ”

Ülkeyi yönetme iddiasında olduklarını belirten adaylardan Bilge Pınar Akkaya da, “Kötünün iyisine razı değiliz aslında, bu memlekette Türkiye Komünist Partisi de var. Biz de seçimlere giriyoruz, vatandaşlarımızdan oy istiyoruz” şeklinde konuştu. Başkan Ulucan ve yönetimi ise, ziyaret için Akkaya ve Yeniocak’a teşekkür ederek, seçim çalışmalarında kolaylık diledi.