EKONOMİ Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 14:03

TİCARET ODASI BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE

TİCARET ODASI BİRLİK BERABERLİK İÇERİSİNDE

Söke ticaret odası seçim sonrası çalışmalarına hızlı başladı. Söke ticaret odası başkanlığına seçilen metin sakalar, yönetim kadrosu ile uyum içerisinde çalışmalarına devam ediyor.

 

Sakalar yaptığı açıklamada; "söke ticaret odası olarak yönetim kadromuz ile birlikte uyum içerisinde odamızın ve sökemizin sorunlarını çözme konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Seçim sonrası önceliğimiz olan binamız ile ilgili olarak son aşamaya geldik. Binamızın yeri belli, kısa bir süre sonra levhamızı hep beraber dikeceğiz ve hızlı bir şekilde bina inşaatımız başlayacak. Binamız ile ilgili olarak şimdiye kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

 

Sakalar ayrıca, her ay bir komisyon üyesinin ev sahipliğinde kahvaltılı toplantılar düzenlediklerini, bu hafta da mutafoğlu tereyağları tayfun şenmutaf, zeynep şenmutaf ve nazif gülişli’ye ait işletmemizin misafiri olduklarını belirterek; yönetim kurulu arkadaşlarımızın katılımı ile bu tür toplantıları önemsiyor ve değerli buluyorum. Öncelikle bu tür toplantılarda bizi yalnız bırakmayan tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu toplantılarda sökemizde hem ticari olarak hemde yatırımcılar olarak sorunlarımız konuşuyoruz ve çare konusunda çalışmalar yapıyoruz yönetim olarak ilçemizin kalkınması ve sorunları konusunda gerekli çalışmaları yaparak gerek yerel yönetimlerde gerekse genel yönetimlerde çare bulmaya calışıyoruz dedi.

Haber Erol Özhavutçu