SPOR Haber Girişi : 28 Mart 2023 10:58

Sökespor zirveyi sevdi

Sökespor zirveyi sevdi

Sökespor evinde ağırladığı Sarayköyspor'u 3-2 yenerek zirve yarışını sürdürdü
Geçen hafta aldığı galibiyetle zirveye ortak olan Sökespor, ligin 20 haftasında kendi evinde Sarayköyspor'u konuk etti. Söke Şehir Stadı'nda saat 15.00'de başlayan mücadelede kırmızı lacivertliler, iki kez geriye düşmesine ve 10 kişi kalmasına rağmen hata yapmadı.  

Maça hızlı başlayan konuk ekip Sarayköyspor, maçın henüz daha başında 3. dakikada Ali Deniz Kurt ile golü buldu 1-0. Beklemediği bu golün ardından baskıyı arttıran Sökespor, 27. dakikada Rıdvan Demir ile eşitlği sağladı 1-1. Bu golden 2 dakika sonra ani gelişen bir kontra atakla  Sökespor ceza sahasına giren Sarayköyspor'lu Orhan Yüksel takımını bir kez daha öne geçirdi 2-1. İlk yarının bitmesine saniyeler kala yeniden sahneye çıkan Sökespor'lu Rıdvan Demir, 10 kişi kalan takımının ikinci golünü atarak skoru 2-2'ye getirdi.

Bir kişi eksik olmasına rağmen ikinci yarıda oyun üstünlüğünü elinde tutan taraf Sökespor olurken aradığı golü 77. dakikada buldu. Oynadığı oyun ve attığı gollerle yıldızlaşan Rıdvan Demir, takımını öne geçiren golu penaltıdan atarak hat-trick yaptı 3-2.

Sökespor aldığı bu sonucun ardından puanını 41'e çıkartırken, aynı puanlı Bornova FK'nün ardından averajla ikinci sırada yer aldı.