SİYASET Haber Girişi : 25 Şubat 2022 23:10

SÖKE TARİŞ YÖNETİCİSİNİN AHLAKSIZ PAYLAŞIMINA BİR TEPKİ DE CHP AYDIN İL BAŞKANI ÇANKIR'DAN GELDİ

SÖKE TARİŞ YÖNETİCİSİNİN AHLAKSIZ PAYLAŞIMINA BİR TEPKİ DE CHP AYDIN İL BAŞKANI ÇANKIR'DAN GELDİ

Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Yöneticisi Engin Öztürk'ün,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak yaptığı “akıl tutulması” paylaşımına bir tepki de CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'dan geldi. Başkan Çankır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Öztürk'ü ve Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz'a sert tepki gösterdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un CHP liderine söylemiş olduğu sözler ile birlikte CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “akıl tutulması” diyerek paylaşım yapan Söke Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Engin Öztürk'e tepkiler gelmeye devam ediyor. Büyük tepki çeken açıklama ile ilgili CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da paylaşımda bulundu. 

CHP AYDIN İL BAŞKANI ÇANKIR:"EĞER BİRİLERİ AKIL TUTULMASI YAŞIYORSA SARAYIN MENFAATİNİ, VATANDAŞIN HAKKI ÜZERİNDE GÖREN KİŞİ VE KİŞİLERDİR"
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Tariş çiftçilerindir. Hani şu görmezden geldiğiniz, kaderine terk ettiğiniz, traktörlerine haciz gönderdiğiniz, tarım politikalarınız ile dibi görmek üzere olan çiftçilerin. Tüm bu şartlar altında eğer birileri akıl tutulması yaşıyorsa sarayın menfaatini, vatandaşın hakkı üzerinde gören kişi ve kişilerdir. AKP'nin kendine has, sarayın fedaisi milletvekili ve onun savunucusuna tavsiyem, sağa sola söz yetiştireceğinize gidin milleti bu hale düşüren şahıslara hesap sorun."