MANŞET Haber Girişi : 08 Haziran 2022 13:58

SÖKE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI REFİK KARATAŞ OTOPARK PROJESİ İÇİN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

SÖKE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI BAŞKANI REFİK KARATAŞ OTOPARK PROJESİ İÇİN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR ETTİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Söke İlçesi Yenicamii Mahallesi'nde bulunan Tariş'in eski arazisi üzerine yapacaklarını müjdelediği park ve otopark projesi için çalışmaların başlaması hem vatandaşları hem de esnafları heyecanlandırdı. 

Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş, yapılacak otoparkın Söke'nin en önemli sorunlarından biri olan trafik sıkışıklığını önemli ölçüde azaltacağını belirterek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı çalışan mimar ve mühendislerin Yenicami Mahallesi'nde bulunan Tariş’in 8 dönümlük eski arazisi üzerinde incelemelerde bulunarak, parkın ilk projesini çizmeleri ile proje başlamış oldu.
Söke'de vatandaşların ve esnaflar için nefes alacakları bir alan açacak olan proje park alanı yanında inşa edilecek olan otopark ile de bölgenin trafik sıkışıklığını sona erdirecek.

KARATAŞ: “ ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER İÇİN ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş, Söke için çok güzel bir proje olduğunu belirterek, otopark sıkıntısının had safhada olduğunu dile getirdi. Projesi ile Söke'de ki trafik sorununu büyük ölçüde çözecek olan Başkan Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür eden Başkan Karataş," Söke Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Refik Karataş: Söke'nin trafik sıkışıklığı en önemli sorunların başında geliyor. Mazot fiyatları 28 lirayı geçti Allah'ın izniyle 30 lirayı bulacak yakında. Artan yakıt fiyatlarına bir de trafiğin neden olduğu yakıt tüketimi eklendiğinde şoför esnafımız ve vatandaşlarımız için daha da zorlayıcı oluyor. Otopark sıkıntısı gerçekten had safhadaydı. Açılacak 2 otopark çok güzel bir girişim. Söke için güzel bir plan proje. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız için nefes alacakları alan açacaktır. Söke'de ki trafik sorununu büyük ölçüde çözecektir. Özlem Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bir hizmettir, Söke için 1 tuğla konsa, elini sıkar tebrik ederiz. Söke'de tespit ettiğimiz yaşadığımız sorunların birer birer çözülmesi yönünde adımların atılması bizleri mutlu ediyor. Daha iyi, çözüm odaklı projelerle arkasının geleceğini düşünüyorum. Özlem Başkana ve emeği geçen herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum." dedi.