EKONOMİ Haber Girişi : 19 Eylül 2022 18:35

SÖKE ESNAFINA 223 MİLYON KREDİ

SÖKE ESNAFINA 223 MİLYON KREDİ

Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, Sökeli esnafa 2 yıldan bu yana verilen Kredi desteğini açıkladı. Başkan Karataş ayrıca desteklerinden dolayı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a teşekkür etti.

Sökeli esnaf ve sanatkarın sigortası olan özellikle pandemi sürecinde kendini daha da hissettiren Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi esnafın yanında olmaya devam ediyor.

Son günlerde sosyal medya üzerinden konuşulanlarla ilgili açıklamalarda bulunan Söke Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş, "Zaman zaman Söke Esnaf Kefaletin finansman konusunda bazı arkadaşların ilgilendiğini gördük. Esnaf Kefalet Kooperatifi şu anda Aydın Muğla Bölge Birliği'nde birinci sırada. Söke esnafına 223 milyon lira kredi desteği sağladık" dedi.

KABA İNŞAATI BİTTİ SIRA İNCE İŞÇİLİKTE

Desteklemelerin devam edeceğini vurgulayan Karataş, "Limitlerimiz şu anda 250 bin TL. Esnafımızın borçları konusunda biraz daha duyarlı olmasını istiyoruz. Hedefimiz limitlerin artması ve geri dönüşünde esnafımızın biraz duyarlı olması gerekiyor. Yapımı devam eden esnaf sarayımız ile ilgili kaba inşaat bitti. Şu anda ince işçiliğe geçildi. Sadece yönetim olarak aldığımız karar çevre düzenlemesini yaparak orayı kontrol altına alacağız. Önümüzdeki sezona düğün salonumuzu yetiştirmeye çalışıyoruz. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın 223 milyonluk destekte büyük payı var. Ne zaman arasak hiç bir zaman bize hayır demedi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum" diye konuştu.