MAGAZİN Haber Girişi : 07 Eylül 2021 12:41

SÖKE'DE MELEK MOSSO RÜZGARI ESTİ

SÖKE'DE MELEK MOSSO RÜZGARI ESTİ

Söke’de 6 Eylül Kurtuluş Günü 99. Yıldönümü nedeniyle sahne alan sanatçı Melek Mosso, güçlü sesiyle adeta sahneyi salladı.

Söke Belediyesi’nin 6 Eylül Kurtuluş Günü 99. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinlikte sahneye çıkan ünlü sanatçı Melek Mosso, Sökelilere ve çevre ilçelerden etkinliğe katılan vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Güçlü sesiyle adeta sahneyi sallayan Melek Mosso’nun söylediği şarkılara vatandaşların hep bir ağızdan eşlik ettiği konserde, Söke’nin düşman işgalinden kurtuluşun 99. yıldönümü dev bir konser ile taçlandı.

Müzik şöleninin yaşandığı konserde çocuk, genç, yaşlı olmak üzere her yaştan Sökeliler coşkuyu yaşadı. Konser sonunda Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, sanatçı Melek Mosso’ya yöresel kıyafetlerden bir hediye sundu ve Sökeliler adına teşekkür etti. Sanatçı, yöresel kıyafetler üzerindeyken de bir süre performansına devam etti. Kendini bu bölgenin kızı olarak nitelendiren Mosso, Söke’de bulunmaktan ötürü gururlu ve heyecanlı olduğunu belirtti ve kendisini Sökeli sevenleri ile buluşturan Başkan Levent Tuncel'e teşekkür etti.

Söke Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Melek Mosso ve etkinliklerimiz sırasında bizi yalnız bırakmayan Söke halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz ve önümüzdeki 6 Eylül’lerde de bu coşkuyla tekrar buluşmayı arzu ediyoruz” ifadelerine yer verildi.