KUŞADASI BLD Haber Girişi : 02 Haziran 2022 17:37

SÖKE BİRLİK TAKSİ ESNAFININ UKOME TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ

SÖKE BİRLİK TAKSİ ESNAFININ UKOME TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ

Söke Birlik Taksi Esnafı,Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'den durak alanında atıl kalan kısımlara asfalt dökülerek, bekleme bankı konmasını ayrıca park alanını yoldan ayırmak içinde dubalar konmasını talep etti. Başkan Özlem Çerçioğlu'na iletilen talepler 15 gün gibi kısa sürede yerine getirildi.  Taksi Esnafı, talepleri ile hemen ilgilenen Başkan Özlem Çerçioğlu'na, Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Söke'de bulunan taksi esnafının talepleri bir bir yerine getiriliyor. Geçtiğimiz haftalarda Söke Taksi'nin 20 yıldır çözülemeyen durak sorunu Başkan Özlem Çerçioğlu'nun kararı ile çözülmüştü.
Ekonomik şartlar nedeni ile zor günler geçiren esnafların daima yanında olan Aydın Büyükşehir Belediyesi bu kez de Söke Birlik Taksi Esnafının taleplerini yerine getirdi. Birlik Taksi Esnafı, Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü durak alanında atıl kalan kısımlara asfalt dökülerek, bekleme bankı konmasını ayrıca park alanını yoldan ayırmak içinde dubalar konmasını talep etti. Fatih Bey konuyu hemen Başkan Özlem Çerçioğlu'na iletti. Topuklu Efe Çerçioğlu, UKOME Ekiplerine gerekli talimatı verdi ve 15 gün gibi kısa sürede gerekli kararlar alınarak, istekler yerine getirildi.

SÖKE BİRLİK TAKSİ ESNAFLARI:"15 GÜN İÇİNDE ÖZLEM BAŞKANIMIZ VE EKİBİ TÜM TALEPLERİMİZİ YERİNE GETİRDİ"
Taleplerinin bu kadar kısa bir sürede yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşayan Birlik Taksi Şoförleri, kendilerine verilen değeri de gördüklerini ifade ettiler.
Birlik Taksi Durak Başkanı Zeki Durmaz, sorunlarının hemen çözüldüğünü belirterek, "Fatih Bey'e durağımız için bazı isteklerde bulunduk. Özellikle park alanımızda otlarla kaplanmış pislik toplayan bir kısım vardı. Araçlarımızı park edemiyorduk. Ayrıca bekleme kısmında oturacağımız bir alan olmadığı için bankta talep ettik. Allah razı olsun kendisi hemen Özlem Başkanımıza iletti konuyu ve 15 gün gibi kısa sürede isteklerimiz yerine geldi. Özlem Başkanımız her zaman esnafın yanında duruyor. Bizim için önemli sorunları hemen çözdü. Kendisine çok teşekkür ediyorum."dedi.

Birlik Taksi Çalışanı Engin Akdoğan da, Özlem Başkan'a teşekkürlerini ileterek," Durak Başkanımızın bazı talepleri olmuştu, çok kısa sürede Fatih Bey konuyu Özlem Başkana iletti ve hemen talepler yerine getirildi. Çok memnun olduk. Özlem Başkan'a çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını dilerim. Aydın'ı, vatandaşlarını çok seviyor. Esnafının her zaman yanında oldu bu yüzden çok seviliyor, bizler de onu çok seviyoruz. Mükemmel bir Başkan ve anne" dedi.
Birlik Taksi Şoförü Talha Kadir Biçer de, "Araçlarımızı park edemiyorduk. Etsek bile yola taşıyorduk. Şimdi çok rahat araçlarımızı park edebiliyoruz. Dökülen asfaltta gayet kaliteli öyle uydurma bir iş de yapılmadı. Yayalar için ve trafik için çok daha konforlu. Özlem Başkana ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sözde kalmadı icraat oldu. Sağ olsunlar." dedi.