MANŞET Haber Girişi : 31 Ekim 2022 13:01

SEÇİMLERİN SÖKE İÇİN FAYDALI SONUÇLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

SEÇİMLERİN SÖKE İÇİN FAYDALI SONUÇLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

İş insanı EGAFED yüksek istişare kurulu başkanı Efkan Ceylan Söke Ticaret Odası Seçimleri hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı. 

Ceylan'ın açıklaması şöyle:

Söke Ticaret Odası’nın 5 Kasım tarihinde yapılacak seçimleri öncesinde aday olan tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Seçimlerin Söke için faydalı sonuçlar getirmesini diliyorum.
    Söke coğrafi konumuyla, tarımdan turizme kadar geniş bir yelpazedeki ekonomik potansiyeliyle, ticari hayatının canlılığıyla son derece müstesna bir durum arz etmektedir.
    Söke’nin sahip olduğu avantajların ve potansiyelin harekete geçmesi için şehrimize gönül veren herkesin, hepimizin elinden geleni yapması, çalışması şarttır. 
    Bu çerçevede Söke Ticaret Odası; Söke’nin ekonomik ve sosyal hayatı ve geleceği adına son derece önemli bir misyonu temsil etmektedir. Ekonomik hayatın tüm aktörlerinin bir arada ve ortak çıkarlar etrafında buluşması hem anlamlı hem de gereklidir.
    Ticaret Odaları, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır. Yani bir anlamda kamusal gücü de temsil etmektedirler. Ancak esas olarak ‘sivil toplum kuruluşu’ niteliğinde ve misyonunda hareket etmeleri çok daha gereklidir, çok daha doğrudur.
    Söke Ticaret Odası’nın tüm üyelerinin sorunları, talepleri ve beklentileri her yöneticinin, her başkanın önceliği olmalıdır. Söke’de ticari hayatı daha ileriye taşıyacak, daha da büyütecek ve bunu adil bir biçimde yapacak bir anlayış; hiç şüphesiz başarılı olacak ve herkesin takdirini toplayacaktır. 
    Birçok farklı alanda faaliyet gösteren iş insanlarının aynı çatı altında toplanmaları demek; Söke’nin geleceği için sorumluluk üstlenmeleri demektir. Sürekli yeni projeler üretilmesi, aktif katılımın her düzeyde sağlanması, diyalog kanallarının sonuna kadar açık tutulması, konferanslar düzenlenmesi, eğitim ve destek faaliyetlerine ara vermeden devam edilmesi, kredi ve destek paketleri konusunda tüm imkânların seferber edilmesi gerekmektedir. Özellikle ülkemizin iktisadi alanlardaki sıkıntılarının arttığı bu dönemde, Söke Ticaret Odası’nın sorumlulukları da daha da önem kazanmıştır.
     Söke’nin ve Söke iş dünyasının ortak platformu, ortak çatısı olan Ticaret Odamız hepimizin gözbebeğidir. Yapılacak seçimlerde yarışacak olan arkadaşlarımız; hiç şüphesiz Söke için ellerinden geleni yapacak, sorumluluk sahibi ve bizleri temsil noktasında son derece etkili arkadaşlarımızdır. Esas olan Söke için çalışmak, birlik ve beraberlik içinde olmaktır.
    Ben bu vesileyle bir kez daha Söke Ticaret Odası seçimlerinin Söke’mize, iş dünyamıza ve ticaret erbabımıza faydalı ve hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum. Söke için çalışan, uğraşan, alın teri döken, proje üreten tüm arkadaşlarıma hem teşekkür ediyor, hem başarılar diliyorum.