SİYASET Haber Girişi : 11 Mayıs 2023 10:55

SEÇİMİN SON HAFTASINDA AKSU’YA OLAN YÖNELME ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR !

SEÇİMİN SON HAFTASINDA AKSU’YA OLAN YÖNELME ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR !

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Efsane Belediye başkanı olarak anılan, ODTÜ Öğretim Görevlisi, Yüksek Mühendis ve Kent Bilimci Hüseyin AKSU, siyaset dünyasına gönderdiği uyarılarla halkın TEMİZ SİYASET siyaset arzusunu temsil ediyor.

Artık Ülkemizdeki siyasetin tamamen kavgaya dönüşmesi, Ülkenin geleceğine yönelik bir plan sunmayan siyasi partilerin, işi hesap sorma ve rant kavgasına dönüştürmesi AKSU’nun değerini halk gözünde zirveye çıkardı.

Aydın için binlerce, Ülke için Yüzlerce reform ve projeye imza ata Aksu’nun geleceğe bir ışık yakacağına inanlar o kadar çoğaldı ki, AKSU’nun 14 mayıs seçimlerin de büyük bir sürpriz yaparak “TÜRKİYENİN GÜNDEMİNE OTURACAĞINA” kesin gözü ile bakılıyor.
Olağanüstü bir seçim Çalışması

Aksu’nun Seçim arabasının üzerinde günde 16 saat yürüttüğü çalışmada inanılmaz sahneler yaşanıyor. Pazar Günü, Dalama, Yeni Pazar, koridorunda bulunan 18 kırsal mahalle ve iki ilçede katıldığı düğünlerde ve yaptığı kahvehane konuşmalarında, büyük coşku ve sevgi gösterileri yaşandı.

Pazartesi günü, seçime 6 gün kala, Köşk, Atça, Sultanhisar, Nazilli, Kuyucak İlçelerinde yaptığı efsanevi çalışmalarda, hayret verecek sayıda, on binlerce seçmene hitap ettiği dillere destan haline gelen seçim çalışmasında; AKSU’nun hitap şeklini, enerjisini ve anlattığı gerçekleri gören vatandaşların; BEN BUNU GÖRDÜKTEN SONRA OYUMU AKSUYA VERMEZSEM, YAŞADIĞIM BU ŞEHRE İHANET SAYARIM diyerek, Aksu’nun yolunu çevirdiği sık sık görüldü.
Aksu, Aydının geleceğini ve Ülke sorunlarının Nasıl Çözüleceğini Anlatıyor

AKSU, çalışmaları ve konuşmalarında, ÖNCELİKLE HALKIN ERİŞEBİLECEĞİ MİLLETVEKİLİNİN NASIL OLACAĞINI, MİLLETİN VEKİLİNİN HALKIN SORUNLARINA NASIL ORTAK OLABİLECEĞİNİ ANLATIYOR.  Daha sonra, anlattığı projeler ile, Aydın’ı tarımda, sanayide, turizmde , enerjide, ulaşım ve trafikte, altyapıda sorunlarını nasıl çözeceğini ve gelecek nesiller için nasıl iş imkânları yaratacağını ortaya koyuyor. .
Vatandaşların Aksu’ya gösterdikleri ilginin ve desteğin boşa olmadığını her dinleyen dile getiriyor.