MANŞET Haber Girişi : 16 Temmuz 2022 18:43

SAVUCA, YENİDOĞAN VE SAZLI’DA TOPLAM 145 MİLYONLUK YATIRIM

SAVUCA, YENİDOĞAN VE SAZLI’DA TOPLAM 145 MİLYONLUK YATIRIM

Maliyeti Aydın Büyükşehir  Belediyesi tarafından karşılanan Savuca, Yenidoğan ve Sazlı için alt yapı yapım işinin ihale ilanı  çıktı

Maliyeti Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Söke’ye bağlı Savuca, Yenidoğan ve Sazlı Mahallelerinde yaptırılacak olan kısmi kanalizasyon, kollektör, yağmursuyu, kanalizasyon ve kanalizasyon terfi hattı inşaatını ihaleye çıkarıldı.

İhalenin 10 Ağustos 2022’de saat 14.00’te yapılacağı duyurulan ihale kapsamında Savuca, Yenidoğan ve Sazlı mahalleleri için toplam 52 bin 958 metre kanalizasyon yağmur suyu ve terfi hattı, 1.159 adet kanalizasyon ve yağmur suyu muayene bacası, 15 bin parsel hattı, 2 bin adet parsel bacası, 35 adet yağmur suyu giriş ağzı bacası ve 300 metre ızgara bağlantı hattının ihale kapsamında yapılacağı açıklandı.

Savuca, Yenidoğan ve Sazlı mahalleleri yağmur suyu ve kanalizasyon hattı inşaatının sözleşmenin imzalandığı tarihten 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı belirtildi. Yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde bitirilmesi gerektiği ihalede yer aldı. Kısmi kanalizasyon ve kollektör ve yağmur suyu Savuca ve Yenidoğan Mahalleleri kanalizasyon ve Sazlı Mahallesi kanalizasyon terfi hattı inşaatı yapım işinin 4734 sayılı kamu İhale Kanunu’nun 19’ncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği açıklandı.


AKKENTLİ “ SÖKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Savuca, Yenidoğan ve Sazlı mahalleleri yağmur suyu ve kanalizasyon hattı inşaatının Söke’ye hayırlı olması temennilerini ileten Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli “Özlem Başkanımız Sökemize 145 milyonluk bir alt yapı hizmeti sunuyor. Allah razı olsun. Büyük bir çalışma başlıyor. Söke’nin önemli ihtiyaçlarından birisiydi. Pandemi öncesi ihaleye çıkıyordu ancak olmadı. Şimdi 10 Ağustosta ihalesi yapılıyor. Tüm maliyeti Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak”