MANŞET Haber Girişi : 10 Temmuz 2022 17:29

PROTOKOL ÜYELERİ VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

PROTOKOL ÜYELERİ VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Söke’de geleneksel ilçe bayramlaşma töreni yapıldı. Söke Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda ilk olarak toplu bayramlaşma gerçekleştirildi.

Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkan Vekili Mustafa İberya Arıkan, ilçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı. Toplu bayramlaşma sonrası protokol üyeleri sırasıyla Söke Jandarma Komutanlığı, Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü, Söke Güvenlik Noktasında nöbet tutan güvenlik güçleri ve Söke Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

Bayramlaşma programının ilk bölümü Zeytin Dalı Parkı'nda gerçekleştirildi. Buradaki törene Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Salih Devrim, Söke Belediye Başkan Vekili Mustafa İberya Arıkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Dursun Evren, CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı Aylin İşgören, İYİ Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, AKP Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes, MHP Söke İlçe Başkanı Ömer Akalın, Söke Ziraat Odası Başkanı ve Pamukçular Muhtarı Mustafa Tanyeri, muhtarlar, STK ve Esnaf Oda Başkanları, basın mensupları ve vatandaşlar birbirleri ile bayramlaştı.

SÖKE PROTOKOLÜ GÜVENLİK GÜÇLERİ VE SÖKE DEVLET HASTANESİ'Nİ DE ZİYARET ETTİ

Zeytin Dalı Parkı’ndaki bayramlaşmadan sonra Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, beraberindeki protokol üyeleri ilk olarak Söke Jandarma Komutanlığı ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, güvenlik güçleri ile bayramlaşarak, görevlerinde başarı diledi.
Söke Güvenlik Noktasında nöbet tutan güvenlik güçleriyle bayramlaşan protokol üyeleri son olarak Söke Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret ederek, hem bayramlaştı, hem de şifa diledi.