MANŞET Haber Girişi : 17 Ocak 2022 13:59

“PANDEMİDE ŞOFÖR ESNAFI YALNIZ BIRAKILDI”

“PANDEMİDE ŞOFÖR ESNAFI YALNIZ BIRAKILDI”
“PANDEMİDE ŞOFÖR ESNAFI YALNIZ BIRAKILDI”

Söke Şoförler Odası Başkan Adayı Hüseyin Koşar, 21 Ocak Cuma günü yapılacak oda seçimleri öncesinde çalışmalarına hızlanarak devam ediyor.

Hüseyin Koşar seçim çalışmaları kapsamında, Bağarası Mahallesi’nde şoför esnafı ile bir araya geldi.

Bağarası Mahallesi’nde çoğunluğu kamyonculardan oluşan şoför esnafı ile buluşan Başkan Adayı Koşar, göreve geldiğinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

“BİZ SORUN ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUZ”

Bağarası Mahallesi’nde şoför esnafının büyük ilgi gösterdiği Başkan Adayı Koşar, “Biz sorun çözmek için geliyoruz. Çözüm odaklı çalışmalarımız olacak. Söke’miz için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizim projelerimiz siyasilerin bugün söyleyip yarın unuttuğu projeler olmayacak. Ben bu göreve 8 yıldır hazırlanıyorum. Ayrıca 20 senelik de tecrübem var. Ben sadece aidat toplayan bir başkan olmayacağım, çözüm üreten bir başkan olacağım. Bunun sözünü buradan sizlere veriyorum” dedi.

“PANDEMİDE ŞOFÖR ESNAFI YALNIZ BIRAKILDI”

Özellik pandemi döneminde şoför esnafının yalnız bırakıldığını kaydeden Söke Şoförler Odası Başkan Adayı Hüseyin Koşar, “Pandemi döneminde en çok şoför esnafı etkilendi. Özelikle altını çizerek söylüyorum okul servisi yapan arkadaşlarımız 1 yılı aşkın süre kontak kapattı. Burada da yanlışlar var. Çünkü ben Başkan olmuş olsaydım 17 ilçedeki şoförleri başkanları toplar bir çözüm bulurdum” dedi.

“KAMYONCULAR KOOPERATİFİNİN OLMAMASI BÜYÜK EKSİKLİK”

Çok sayıda kamyoncunun yer aldığı Söke’de bir kamyoncular kooperatifinin olmamasının büyük eksiklik olduğunu işaret eden Hüseyin Koşar, “Yüzden fazla kamyoncunun olduğu bir yerde bir kamyoncular kooperatifinin kurulmamış olmasını anlamak mümkün değil. Benim kamyoncu esnafım kendi kaderine terkedilmiş durumda. Biz göreve geldiğimizde bu arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayacağız. Haklarını ve menfaatlerini en iyi şekilde savunacağız. Şoförler özel indirim anlaşmaları yapacağız. Bugün en büyük giderimiz olan motorini çok daha ucuz alacağız. Şoför esnafımızın Ankara’da sesi olacağız. Bizim amacımız yalnızca şoförler odası başkanlık seçimini kazanmak değil, sürücülerimize daha kaliteli hizmet verebilmek. Duyarlı meslektaşlarımızı seçime katılmaya davet ediyor, kazasız belasız ve cezasız çalışmalar diliyorum.” şeklinde konuştu.