SİYASET Haber Girişi : 05 Mayıs 2023 10:03

MHP Lideri Bahçeli'den EYSİM Madencilik'e ziyaret

MHP Lideri Bahçeli'den EYSİM Madencilik'e ziyaret

Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda miting düzenleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çine'de bulunan EYSİM Madencilik'e ziyarette bulundu.

Ziyarette sevgi gösterileriyle karşılanan MHP Lideri Bahçeli, Ulu Önder Atatürk'ün "Her fabrika bir kaledir" sözünü bayraklaştırarak Belçikalılardan 2013 yılında satın aldığı maden işleme fabrikasını mili yatırıma dönüştüren İş İnsanı Muhammed Demir'e çalışmalarında başarı temennisinde bulundu. 

Aydın mitinginin ardından Muğla'daki miting için yola çıkan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Çine'de bulunan EYSİM Madencilik'e ziyaret gerçekleştirdi. EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclisi Üyesi İş İnsanı Muhammed Demir ile personelin sevgi gösterileriyle karşıladığı Bahçeli, ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. Seçim konvoyunu bir süre bekleterek personele halini hatrını soran Genel Başkan Bahçeli, İş İnsanı Demir'den şirket faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Bahçeli'ye kendilerini kırmayarak fabrikaya teşrif etmeleri nedeniyle minnet duygularını ifade eden İş İnsanı Demir, 14 Mayıs'taki seçimlerde MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na olan desteğini ifade etti. İş İnsanı Demir ve personeline çalışmalarında başarılar dileyen Bahçeli, daha sonra Muğla'ya doğru hareket etti.