MANŞET Haber Girişi : 18 Kasım 2022 10:17

LİSTELER MUHTARLIKLARA GÖNDERİLDİ

LİSTELER MUHTARLIKLARA GÖNDERİLDİ

Söke Ziraat Odası'nda seçim heyecanı başladı.

Söke Ziraat Odası Meclisi geçtiğimiz günlerde yaptığı toplantıda, mahalle delege seçimlerinin 4 Aralık Pazar günü yapılmasını kararlaştırdı.

4 Aralık tarihinde Söke'deki 49 mahalle muhtarlığında yapılacak seçimlerde, Ziraat Odası Meclisi'ni oluşturan 49 delegenin seçimi gerçekleştirilecek.

9.241 oda üyesi çiftçinin oy kullanacağı seçimlerde, Bağarası Mahallesi'nde 817, Yenicami'de 804, Çeltikçi'de 736, Cumhuriyet'te 695, Sarıkemer'de 432, Pamukçular'da 66, Güzeltepe'de 41, Güneyyaka'da 30, Bayırdamı'nda 28, Karaatlı'da 23 üye bir delege seçecek.

Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri seçimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Biz göreve gelirken şeffaflık sözü vermiştik ve delege listelerini son güne bırakmayacağız demiştik. Verdiğimiz sözü tuttuk ve delege arkadaşlarımızın rahat çalışabilmeleri için bugün itibariyle mahallelerdeki kesinleşen üye listelerimizi muhtarlıklarımıza dağıttık. Delege adayı arkadaşlarımız bu listeleri muhtarlıklarımızdan alabilirler. İsteyen arkadaşlarımız listeleri odadan da temin edebilirler" dedi.