MAGAZİN Haber Girişi : 25 Mart 2022 17:16

KUŞADASI SOKAKLARINDA YAZ BOYUNCA KESİNTİSİZ MÜZİK VE EĞLENCE

KUŞADASI SOKAKLARINDA YAZ BOYUNCA KESİNTİSİZ MÜZİK VE EĞLENCE

Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) ile Türkiye’de müzik ve eğlence yayıncılığının en önemli mecralarından olan Number 1 Medya arasında, Kuşadası’nı müziğin başkenti haline getirecek bir protokol imzalandı. Kuşadası Belediyesi’nin de KUSAV ile arasındaki iş birliğiyle dahil olduğu protokole göre; 15 Mayıs-15 Eylül tarihleri arasında Number1 radyoları, yayınlarını Kuşadası’ndan canlı olarak gerçekleştirecek.

Kuşadası’nı kültür ve sanat faaliyetlerinin merkezi haline getirmek amacıyla kurulan KUSAV, Türkiye’de müzik ve eğlence yayıncılığının en önemli markalarından olan Number 1 ile kentte yaz dönemi boyunca kesintisiz müziğin hayat bulacağı önemli bir protokole imza attı. Protokol için düzenlenen imza törenine Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, KUSAV Başkanı Levent Köylü ve Number1 Medya Grubu Başdanışmanı Ali Karacan katıldı.

KUŞADASI’NDA YAZ BİR BAŞKA OLACAK

Kuşadası Belediyesi Başkanlık makamında imzalanan protokole göre; 15 Mayıs–15 Eylül tarihleri arasında Number1 radyoları, yayınlarını Kuşadası’ndan yapacak. Bu yıl 25. kez kanatlanacak olan Türkiye’nin ilk ve tek beste yarışması olan ‘Altın Güvercin Beste Yarışması’ da Number1 ve Number1 Türk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Sanat, iş ve cemiyet hayatını buluşturan Number1 video müzik ödülleri ise Kuşadası Belediyesi iş birliğiyle düzenlenecek. Ayrıca Number1 grubu yaz boyunca Kuşadası plajlarında dans partileri organize edecek.