EKONOMİ Haber Girişi : 17 Mart 2022 10:22

Kuşadası Setur Marina'dan Devasal Yatırım

Kuşadası Setur Marina'dan Devasal Yatırım

Kuşadası Setur Marina'dan dev yatırım Türkiye’nin lider marina zinciri Setur Marinaları, Kuşadası Marina renovasyon projesi için hazırlıklara başladı. Geleceğin marinasını inşa etme hedefi doğrultusunda “Yeni Nesil Marina, Yeni Nesil Yaşam” sloganı ile hayata geçirilecek proje tamamlandığında Kuşadası, yeni bir sosyal yaşam alanına daha kavuşacak.

Türkiye’nin üç bölgesindeki 10 marinası ile lider marina zinciri Setur Marinaları, Kuşadası Marina’yı yenileyerek kapasitesini artıracak. Yat kapasitesini, denizde 550, karada 150’ye yükseltecek olan Kuşadası Marina renovasyon projesi ile hâlihazırda sunulan hizmetler farklı tekne tiplerine ve daha fazla ziyaretçiye hitap edecek biçimde genişletilecek. Kuşadası Marina renovasyon projesi, tekne ve ziyaretçi odaklı hizmetlerini genişletmesinin yanında kent sakinleri için de yeni bir yaşam alanı sunacak. Proje kapsamında inşa edilecek sosyal tesisler, etkinlik alanları, yürüyüş yolları kent sakinlerinin ve Kuşadası’nı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açık olacak. Kentin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunacak tüm detayların planlandığı proje Kuşadası’nın değerini artırarak farklı alanlarda önemli bir katma değer sağlayacak.

“YENİLENEN KUŞADASI MARİNA İLE KENT EKONOMİSİNE VE İSTİHDAMA KATKIDA BULUNMAYI AMAÇLIYORUZ”

Setur Marinaları Kuşadası Marina Müdürü Hakan Tellioğlu, yenileme çalışmalarına başlanacak olan marina ile ilgili olarak şunları söyledi: “Geleceğin marinasını inşa etme hedefi doğrultusunda ‘Yeni Nesil Marina, Yeni Nesil Yaşam’ sloganı ile hayata geçireceğimiz proje tamamlandığında Kuşadası’nı yepyeni bir sosyal yaşam alanına kavuşturacağız. Dedi HABER MARATON