KUŞADASI BLD Haber Girişi : 17 Mayıs 2023 12:58

KUŞADASI’NDA 19 MAYIS RENGÂRENK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

KUŞADASI’NDA 19 MAYIS RENGÂRENK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Kuşadası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını dopdolu bir program ile kutlamaya hazırlanıyor. Kuşadası Belediyesi tarafından gün boyunca düzenlenecek etkinliklerle renklenecek olan 19 Mayıs kutlamaları, sevilen pop müzik sanatçısı Derya Uluğ konseri ile taçlanacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kuşadası’nda çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Sabah saat 09.00’da Atatürk Meydanı’nda çelenk koyma töreniyle başlayacak olan kutlamalar, daha sonra Özer Türk Stadyumu’nda düzenlenecek resmi törenle devam edecek. Akşam saat 18.30’da ise Kısmet Otel Kavşağı’ndan İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na kadar bir Gençlik Korteji düzenlenecek. 19 Mayıs coşkusu, İsmail Cem Dostluk Barış Meydanı’nda düzenlenecek çeşitli dans gösterileri ve DJ Erbil Ellez performansı ile sürecek.

DERYA ULUĞ KUŞADALILARIN 19 MAYIS COŞKUSUNA ORTAK OLACAK

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak Türk Milleti’nin kurtuluş mücadelesini başlatmasının 104’üncü yılında gerçekleşecek olan etkinlikler sevilen pop müzik sanatçısı Derya Uluğ konseri ile sona erecek. Saat 21.30’da başlayacak olan konser ile şarkıcı Derya Uluğ, Kuşadalı gençlere 19 Mayıs coşkusunu yaşatacak.