KUŞADASI BLD Haber Girişi : 02 Eylül 2022 16:38

KUŞADASI BELEDİYESİ HİZMETİ “YOL” EYLEDİ

KUŞADASI BELEDİYESİ HİZMETİ “YOL” EYLEDİ

Kuşadası Belediyesi kentin farklı noktalarında yürüttüğü yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ile uyum ve işbirliği içerisinde çalışmalarına devam eden ekipler, ASKİ (Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü) tarafından altyapısı yenilenen yollarda üstyapı çalışmalarını titizlikle tamamlıyor. Ekipler bu kapsamda son olarak Kadınlar Denizi Mahallesi’nde Koçtaş Yolu ve Şehit Er Serkan Altınkaynak sokağının bağlantı yolunda ASKİ’nin altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından asfalt dökümü gerçekleştirdi. Ekipler 1911 metrekarelik alanda kaldırım taşlarını da yenileyerek asfaltın üzerine yol çizgileri ve amblem boyama işlemleriyle çalışmalarını sonlandırdı.

YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Hafta boyunca 10 farklı noktada çalışmalarını sürdüren ekipler insan trafiğinin yoğun olduğu bölgelere öncelik veriyor. Kent sakinlerinin yaşam standardını yükseltmek adına yoğun mesai harcayan ekipler Kadınlar Denizi Mahallesi’nde 8 sokakta gerçekleştirdikleri kilit parke sökme işlemlerine devam ediyor. Hava koşulları ve uzun süreli kullanımdan dolayı eskiyen kilit parke taşlarını söken ekipler yeni taşları döşüyor.

ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ İLE SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Öte yandan Kuşadası Belediyesi bünyesinde kurulan Acil Müdahale Koordinatörlüğü’ne bağlı ekipler de kent genelinde meydana gelen sorunları en kısa süre içerisinde gidermek için yoğun mesai yapıyor. Ekipler hafta boyu kentin 18 farklı noktasında acil müdahale gerektiren bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.