EKONOMİ Haber Girişi : 04 Nisan 2023 12:50

Künkcü Aydınlılara yerel esnaftan alışveriş yapılması için davette bulundu.

Künkcü Aydınlılara yerel esnaftan alışveriş yapılması için davette bulundu.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Muhammet Ali Künkcü ramazan ayı dolayısı ile esnafı ziyaret etti. Künkcü Aydınlılara yerel esnaftan alışveriş yapılması için davette bulundu. 
AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü göreve geldiği günden itibaren “En doğru alışveriş, Esnaftan Alışveriş” kampanyasına destek vermek için yerel esnafla bir araya geldi. Pandemi döneminden olumsuz etkilenen ve her geçen gün mantar gibi çoğalan zincir marketler karşısında dik durmaya çalışan esnafımıza sahip çıkmalıyız diyen Künkcü "Biz öyle bir milletiz ki her zaman birbirine destek olmaya gayret gösteren, zorda olanın yanında durmaya çalışan bir milletiz. Bunun en yakın örneği de geçtiğimiz ay yaşadığımız deprem felaketi sonrasında Ülkemiz Yek vücut olarak göstermiştir. Doğudan batıya herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya gayret gösterdi. Devlet ve millet el ele yaraları sarmak için mücadele ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz" 

"BAYRAM ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM"

"Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz ve önümüzde Ramazan Bayramı var. Ben buradan vatandaşlarımıza seslenerek yerel esnafa sahip çıkılması konusunda çağrıda bulunuyorum. Unutmasınlar ki her defasında ifade ediyorum. Mahalle bakkalı her zaman sizin yanı başınızda olan, evinizi arabanızı güvenerek bıraktığınız, emanet ettiğiniz kişidir. Esnafımız zaten pandemi döneminde yeteri kadar sıkıntı yaşadı. Kimi kepenk kapatmak zorunda kaldı, kimi bu dönemde ayakta durabilmenin mücadelesini gösterdi. Ancak artık onlara vatandaşlarımızın sahip çıkması gerekiyor. Bayram alışverişlerimizi yerel esnafımızdan yaparsak memleketimize katma değer sağlarız"

"SORUNLARI BİLİYORUZ MÜCADELE EDİYORUZ"

Esnaf’tan alış veriş yapan ve sorunlarını dinleyen Künkcü, "Esnaf ziyaretlerine önem veriyorum. Her an farklı bir noktada esnafımızı ziyaret ederek sohbet ediyor, sorunlarını ve taleplerini not ederek çözümü noktasında gerekli girişimleri yapıyoruz. Bizlerin bilmediği bazı sorunlar olursa ona da anında müdahale edebilmek ve birebir esnafımızdan bunları dinlemek için her zaman onların yanında olacağım. Bu bayram öncesinde olduğu gibi bayram sonrasında da devam edecek" 

Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyor, Aydın'lı hemşerilerime de hayırlı ramazanlar diyorum. Unutmasınlar 'En doğru alışveriş, esnaftan alışveriş' ifadelerini kullandı.