SİYASET Haber Girişi : 30 Aralık 2022 23:59

KILIÇDAROĞLU’NUN, ‘BİZE KATILIN” ÇAĞRISI SÖKELİ VATANDAŞLARDAN YANIT BULMAYA DEVAM EDİYOR

KILIÇDAROĞLU’NUN, ‘BİZE KATILIN” ÇAĞRISI SÖKELİ VATANDAŞLARDAN YANIT BULMAYA DEVAM EDİYOR

CHP Söke ilçe Örgütü, Söke’nin merkezi ve mahallelerinde başlattığı üye kayıt çalışmaları kapsamında aralarında AK Parti ve MHP’den istifa edenlerinde bulunduğu birçok ismin Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyelik kaydını oluşturdu.

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Sökeli Dursun Akçaalan, Söke İlçe Yönetiminin çok büyük bir başarısı olarak değerlendirdiği üye kayıt çalışmalarına bizzat katılıyor. Akçaalan son 5 günde CHP Söke İlçe örgütüne yaklaşık 120 kişinin kayıt olduğunu belirtti.

Akçaalan “ Türkiye ağır bir ekonomik kriz ile karşı karşıya. Krizi aşacak güçlü kadrolar, güçlü politikalar Cumhuriyet Halk Partisi’nde var. Cumhuriyet Halk Partisi önümüzdeki dönemin iktidarını kurmaya hazır. Politikalarıyla, kadrolarıyla, il yönetimiyle, ilçe yönetimiyle , milletvekilleriyle , belediye başkanlarıyla genel başkan yardımcıları ile hazır. Hepsinden daha önemlisi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile hazır. Üye kayıtlarımız yeni yılda da durmadan devam edecek. CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan’a çok teşekkür ediyorum her konuda seferber olmuş durumda. Aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.” dedi