SİYASET Haber Girişi : 04 Mayıs 2023 17:54

“Kavgayı bırakın aydın için projeleri ve çözümleri konuşalım”

“Kavgayı bırakın aydın için projeleri ve çözümleri konuşalım”

Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, Efsane Belediye başkanı olarak anılan, ODTÜ Öğretim Görevlisi, Yüksek Mühendis ve Kent Bilimci Hüseyin AKSU, tek başına seçim arabasının üzerinden yürüttüğü çalışma ile Aydın’ın 17 ilçesi 678 mahallesinde vatandaşa ne yapacağını, sorunları nasıl çözeceğini anlatmaya devam ediyor.

Siyasi yaşamında hep halkın içinde olduğunu her vatandaşın derdine ortak olduğunu ve çözmeye çalıştığını anlatan Aksu, şunları söyledi:

"Milletvekili adaylarımız her gün basında boy gösteriyorlar. Sürekli karşı ittifaklara ve partilere saldırıyorlar. Siyaset adeta çamur deryasına döndü. Vatandaşın içinde olduğu sorunları nasıl çözecekleri hakkında bir kelime söz etmiyorlar.

Aksu, bu arada vatandaşlara da ilgi alanlarını çözüme yönlendirmelerini tavsiye ediyor:

Milletvekili adayları sizden oy istemeye geldiklerinde kendilerine; “çözümünüz nedir kardeşim? ,

Aydın’ı depremden nasıl koruyacaksınız?,

Bu fiyatları nasıl düşüreceksiniz?,

Menderes ovasının çevre sorunlarını nasıl çözeceksiniz?,

Çiftçinin sorununu nasıl çözeceksiniz?,

Esnafın sorununu nasıl çözeceksiniz?,

Ticari sorunları, sanayicinin dertlerini, turizmcinin problemlerini nasıl çözeceksiniz?

Yakalarına yapışıp sorun. Kavga istemiyoruz. İtham, suçlama, karalama. Kötüleme istemiyoruz. Hizmet ve çözüm istiyoruz diye haykırın."

Aksu’nun vatandaşa anlattığı proje ve çözümler herkesin takdir ve desteğini alıyor. Vatandaş, Aksu’nun proje ve çözümlerinin değerini biliyor ve onun Türkiye’nin gündemine bomba gibi oturacağını ve parlamentoyu yönlendirerek, siyasi iktidarlardan çözüme yönelmesini sağlayacağına inanıyor.  Aksu için vatandaşın, “Aklı ve projeyi meclise taşıyacak olan Aydın’ın bağımsız ve markı milletvekili olacak” diyerek büyük destek verdiği görülüyor. Özellikle oyunu ilk kez kullanacak olan genç seçmenin Aksu’ya yöneldiği ve destek verdiği açıkça görülüyor. 

“Z” kuşağının kendisine olan ilgisini değerlendiren Aksu, “Ben onlara basit bir dans figürü sunmadım. Sosyal medyadan, yıllardır, onların geleceklerini aydınlatacak projeler anlattım. Onların desteği geçici değil. Onlar ön yargısız biçimde benim projelerimi değerlendirerek bana ulaşıyorlar ve desteklerini bildiriyorlar. Beni karalamaya kalkanlara da hiçbir suretle inanmıyorlar. Eski usul, iftira ve karalamalar gençler arsında kabul görmüyor. Onlar gördüklerini ve izlediklerini mantık ve akılla değerlendiriyorlar” diyor.