SİYASET Haber Girişi : 12 Ağustos 2022 15:47

İYİ PARTİ MİLLET İTTİFAKININ BİLEŞENİ OLARAK ORTAK KARARLARA BU GÜNE KADAR UYGUN DAVRANMIŞTIR

İYİ PARTİ MİLLET İTTİFAKININ BİLEŞENİ OLARAK ORTAK KARARLARA BU GÜNE KADAR UYGUN DAVRANMIŞTIR

Söke belediye başkanımız sayın Levent Tuncel”in geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kamuoyunda konuşulan konular ile ilgili bu açıklamayı yapmayı zorunlu gördük;

Belediye meclis üyelerimiz ile yapmış olduğumuz toplantı sonrası öncelikle Belediye Başkanımızın rahatsızlığı dolayısı ile üzgün olduğumuzu bildirir, bir an önce iyileşerek görevine dönmesini temenni ederiz. Başkanımızın bu rahatsızlığından sonra ortaya atılan ve tartışılan konuları etik bulmadığımızı beyan ederiz. Her ne kadar belediyenin işlerinin aksadığının farkında olsak da nihayi kararı verecek olan belediye başkanımızın kendisidir. Bu konular kişisel ihtiraslarla değil, kurumsal baz da Millet ittifakı olarak istişare edilerek çözülmelidir. İyi parti Millet ittifakının bileşeni olarak mahalli seçimlerde özveriyle gereken çalışmaları yapmış ve gurup toplantılarında alınan ortak kararlara bu güne kadar uygun davranmıştır.

Belediye başkanımıza acil şifalar diler, bir an önce göreve dönmesini ve bundan sonraki görevi süresince Söke”mize iyi hizmetler vermesini arzularız.

12.08.2023

ÇAĞLAR ÇELİKEZ

İYİ PARTİ SÖKE İLÇE BAŞKANI