KUŞADASI BLD Haber Girişi : 10 Temmuz 2022 18:25

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN SÖKE PROTOKOLÜ’NE ATABARI VE ZEYBEK SÜRPRİZİ

HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN SÖKE PROTOKOLÜ’NE ATABARI VE ZEYBEK SÜRPRİZİ

Söke Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı kapsamında Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkan Vekili Mustafa İberya Arıkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve beraberindekiler, huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek, bayramlaştı. Huzurevi sakinleri Artvinli olan Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e Atabarı sürprizi yaparken, Büyükşehir Bölge Koordinatörü Akkentli de, yaşlılarla yakından ilgilenerek, büyükşehirden istekleri olup olmadığını sordu.

Kurban Bayramı’nın 2. Gününde Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Söke Belediye Başkan Vekili Mustafa İberya Arıkan, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve beraberindekiler ile huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etmeyi unutmadı. Huzurevindeki yaşlılarla bayramlaşan Kaymakam Güney, huzurevi müdüründen kurum ile ilgili bilgi aldı.

AKKENTLİ, HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek bayramlaşarak, onlarla sohbet etti, bayram coşkularına ortak oldu. Oldukça samimi geçen sohbetlerde Akkentli, yaşlılara Başkan Çerçioğlu’nun da selam ve sevgilerini ileterek, büyükşehir belediyesinden istekleri olup olmadığını sordu.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİN ATABARI VE ZEYBEK PERFORMANSI TAM NOT ALDI
Huzurevi sakinlerinden İrfan Acar ve Hasan Türkmen, Söke Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve protokol heyetine karşı zeybek oynadılar. Yaşlılar, Kaymakam Güney’in Artvinli olduğunu öğrenince protokole sürpriz yaparak, Artvin yöresine ait halk oyunlarından biri olan Atabarı’nı oynadı.
Kaymakam Güney, kendisine yapılan sürpriz karşısında mutlu olurken, Artvin’deki akrabalarını görüntülü arayarak, gösteriyi izletti. Gösteri sonrası Söke Kaymakamı Güney, yapılan sürpriz için çok teşekkür etti.