MANŞET Haber Girişi : 11 Mayıs 2022 11:26

HABER MARATON OLARAK SORUYORUZ

HABER MARATON OLARAK SORUYORUZ

“ÇEKİP GİTTİKLERİNDE YATIRDIĞINIZ BU PARALARDAN KİM SORUMLU OLACAK?”

Davutlar Sevgi plajı Su ürünleri kooperatifi adına başkan Özgür Atacan bu kez de toplayacağı yıllık aidatla gündem oldu. 
Davutlar Sevgi plajı Su ürünleri kooperatifi adına başkan Özgür Atacan üyelerine ve barınakta bulunan tekne sahiplerine bir mesaj gönderdi mendirekte ilave taş ile desteklenmesi parke taşı döşenmesi ve benzeri konularda yatırım yapılacağı buna istinaden barınakta teknesi bulunan tüm tekne sahiplerinden mayıs ayı içerisinde yıllık bağlama ücretlerinin yatırılması talep edildi.
Haber Maraton olarak soruyoruz. 
1-    Kıyı kanunu ve ilgili mevzuatlarda uygulama imar planı olmayan bir alana dolgu taş kazık ve benzeri bir yapı yapılabilir mi? Bu suç değil midir? Bu kişiler bu gücü nereden almaktadır?
2-    Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki bu yeri işgal eden kişiler bu yerden yıllık bağlama ücreti adı altında nasıl para toplamaktadır?
Haber Maraton olarak son olarak da Tekne sahiplerine iletiyoruz. Davutlar Sevgi plajı barınağında bulunan tekne sahipleri yıllık bağlama ücreti adı altında yatırdığınız bu paralarla teknenizin sorumluluğunu alıyorlar mı? Teknenizin başına bir iş geldiğinde sözleşmeniz var mı? Ecrimisil ödeyerek burada kalan bu şahıslar yarın çekip gittiklerinde sizin yatırdığınız bu paralardan kim sorumlu olacak?

Haber: Erol Özhavutçu