MANŞET Haber Girişi : 16 Aralık 2021 11:48

CHP SÖKE KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

CHP SÖKE KADIN KOLLARI ÇALIŞMALARA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

CHP Kadın Kolları Genel Merkezi, İLK OY projesi kapsamında 3.2 milyon yeni kadın seçmene ulaşmayı hedefliyor.

 

Kadın üye oranını 81 ilde de artıran CHP Kadın Kolları, yıl sonuna kadar 100 bin yeni kadın üye hedefine ulaşmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu projeye en büyük destek CHP Söke İlçe Kadın Kolları'ndan geldi. Kasım ayında göreve gelen Başkan Aylin Özcan Altındiş, CHP Söke İlçe Kadın Kollarına 300 yeni kadın üye kazandırarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Yıl sonuna kadar 100 bin yeni kadın üye hedefi koyan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, önümüzdeki ilk seçimlerde 6.4 milyon seçmenin ilk defa oy kullanacağını, bunun 3.2 milyonunun kadın seçmen olduğunu,bu kadın seçmenleri kazanmak adına İLK OY projesini başlattıklarını duyurmuştu.


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka'nın bu projesine en büyük katkı CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş ve ekibinden geldi. Başkan Altındiş, göreve geldiği 8 Kasım tarihinden bu yana partisine 300 yeni kadın üye kazandırdı.


Dinamik bir örgüt yapısı ile ilk defa oy kullanacak seçmene tek tek ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere çok güvendiğini, onları hem bugünün hem de yarının mimarı olarak gördüğünü bildiklerini, özellikle de kadın üye konusunda çok hassas olduğunu belirtti. Başkan Altındiş, "CHP Kadın Kolları İLK OY projesi gerçekten çok önemli bir proje 3.2 milyon yeni kadın üyeyi partimize kazandıracak. Yıl sonuna kadar 100 bin yeni kadın üye hedefi olan önemli bir proje. Göreve geldiğimiz 8 Kasım tarihinden itibaren bu motivasyonla 300 yeni kadın üyeyi partimize kazandırdık. Kadınların seçimlerdeki öneminin ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Sürekli kadınlarımızla görüşüp onlara partimizin yapacaklarını, kadınlara yönelik projelerini anlatıyoruz. Özlem Başkanımız kadınların idolü. Sahada bizim en büyük destekçimiz. Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bugüne kadar yaptığımızdan çok daha fazlası için ekibimizle çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bize desteklerinden dolayı Özlem Başkanımıza,CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan’a, Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli’ye , Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Yasemin Gürsoy'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.