SİYASET Haber Girişi : 02 Kasım 2021 15:38

CHP’Lİ BÜLBÜL: ÖDEMİŞ YOLU TAM BİR MUAMMA

CHP’Lİ BÜLBÜL: ÖDEMİŞ YOLU TAM BİR MUAMMA

Beydağ-Ödemiş yolunun genişletilmesi için bir söz de Adalet Bakanlığından geldi. CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, “2019 yılında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı söz vermişti. Yıl 2021 Adalet Bakanı söz veriyor. Yakında otoyol için bir söz de Sağlık Bakanlığından gelirse şaşırmamak lazım” dedi. 


Beydağ-Ödemiş yolu için defalarca söz verildiğini hatırlatan Bülbül, “Söz konusu yolla ilgili 2019 yılında dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’a yönelttiğim soru önergesine gelen cevapta 44 kilometrelik Ödemiş-Beydağ-Nazilli yolunun 2019 yılı yatırım programında yer aldığı ve programa göre projenin bitiş tarihinin 2021 olduğu belirtilmişti. Yine konuyla ilgili defalarca “müjde” adı altında AKP’li Aydın Milletvekillerinin açıklamaları olmuştu. Anlaşılan o ki vatandaşa millet bahçesinden başka verecek bir şeyi kalmayan AKP iktidarı her sıkıştığında “müjde” diyerek gidişlerini geciktirmeye çalışıyorlar. Ama vatandaşın sizin müjdelerinize karnı yok” dedi. 

 

YOLA SÖZÜ ADALET BAKANI MI VERİR? 

Ödemiş yolunun tam bir muamma olduğunu belirten Bülbül, “Uzun yıllardır hemşerilerimin kanayan yarası olan Beydağ-Ödemiş-Nazilli yolunu bir türlü tamamlamayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı söz konusu yolla ilgili bir girişimde bulunmazken adaleti tesis etmekten aciz, kendi işini yapamayan Adalet Bakanı Sayın Gül yolun genişletilmesinin sözünü vermiş. Yakında otoyol için bir söz de Sağlık Bakanlığından gelirse şaşırmamak lazım” ifadelerini kullandı.