SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2021 12:21

CHP'Lİ ALTINTAŞ'TAN NET MESAJ, "AÇIKCA KAMUOYUNA İFADE ETMELERİ GEREKİR"

CHP'Lİ ALTINTAŞ'TAN NET MESAJ,

Aydın Büyükşehir  ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, yerel bir gazeteye röportaj veren ve bu röportajda kendisinin ismini kullanan Efeler Belediye Başkanı Atay'a cevap olarak kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Aydın'da faaliyet gösteren bir basın yayın kuruluşuna verdiği özel röportajda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeleri Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Atay, Başkan Özlem Çerçioğlu ile arasında hiçbir sorun olmadığı ancak bazı isimlerle arasında sorun olduğunu ifade etti. Atay, röportajda özellikle Barış Altıntaş'ın ismini vererek kendisine yanlış yaptığını ifade etti.


Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, yapılan bu açıklama üzerine şahsi sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. Altıntaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


"Kamuoyunun Bilgisine,
Yıllardan beri, ömrümü verdiğim, her kademesinde çalışmaktan onur duyduğum, gece gündüz demeden, çoğu zaman aileme ayırmam gereken vakitleri dahi seve seve feda ederek, ilk ve son yuvam Cumhuriyet Halk Partisi’ne emek vermekteyim.
Tek hedefim ve gayem; ülkemizin kurucu partisi, ulu çınar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin mutlak iktidarıyla memleketimizin düştüğü bu dar günlerden çıkarmasıdır.
Bu uğurda partimizin tüm kademelerinde görev almaya, gece gündüz demeden kapı kapı dolaşmaya, gönüller almaya, yorulmadan, usanmadan, gençlik kollarımızla, afiş asmaya devam edeceğim.
Bilinmesi gerekir ki; partimizin bizlere uygun gördüğü hiçbir görevde; yorulmadım, usanmadım, of demedim, “yanlış” yapmadım.
Verilen tüm görevleri “alnımın akıyla yaptım.”
En ufak “yanlış” yapmış olma ihtimalimde dahi partimizin disiplin organlarında izaha hazırım.
Bilinmesi gerekir ki somut olmayan tüm ithamlara ilişkin; yanlış yaptığımı düşünenlerin, bu iddialarını temellendirerek, yaptığımı düşündükleri hata ve yanlışları açıkça kamuoyuna ifade etmeleri gerekir.
Bu çerçevede tüm eleştirilere açık olmakla birlikte, parti büyüklerimin, partili dostlarımın, “somut” tüm eleştiri ve önerilerini can kulağıyla dinlerim.
Cumhuriyet Halk Partisi dün de bugün de yarın da yuvam, umudum, gönlüm olmaya devam edecektir."