EKONOMİ Haber Girişi : 06 Eylül 2022 17:03

CHP HEYETİ SÖKE ZİRAAT ODASI’NI ZİYARET ETTİ

CHP HEYETİ SÖKE ZİRAAT ODASI’NI ZİYARET ETTİ

CHP Heyeti, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ve yönetimini ziyaret ederek, çiftçilerin sorunlarını dinledi. Başkan Çerçioğlu, AKP vekillerine seslenerek, biz 2014 yılında göreve geldik. İl özel İdare zamanında niye hiçbir şey yapmamışlar. Köylerde su yoktu. Beyefendiler şimdi o köy yollarından gidiyorsa Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin halkından topladığı paralarla yaptığı yollar sayesinde” dedi.

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Başkan Yardımcıları Mehmet Zeylan, Dursun Evren ve Kağan Erçetin, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Başkan Vekili Nursen Tunç, CHP Söke İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Özcan Altındiş, CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır ,CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, Söke Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun’dan oluşan heyet, Söke Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
CHP Heyetini burada Ziraat Odası Başkanı, Pamukçular Muhtarı Mustafa Tanyeri ve oda yönetimi ile Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam karşıladı.

Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, CHP Heyeti’ne Sökeli çiftçiler adına tarımda ve üretimde yaşanılan sıkıntılardan bahsetti.

TEZCAN:”İKTİDAR VEKİLLERİ BU SORUNLARI NEDEN ÇÖZMÜYOR”
Sıkıntıları dinleyen CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Başkan ve yönetimine “Bu sorunlarınızı AKP Aydın milletvekillerine anlatmıyor musunuz? İktidar vekilleri neden bu sorunları çözmüyorlar”. dedi.

TOPUKLU EFE, AKP AYDIN MİLLETVEKİLLERİNE SESLENDİ
Ziyarette söz alan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da, “Bu zamana kadar altyapı yapmamışlar. Biz göreve 2014 yılında geldik. Buradan o çok konuşan AKP milletvekillerine sesleniyorum, İl Özel İdare zamanında neden yapmamışlar. Hiçbir şey yapmamışlar. Biz göreve geldiğimizde 64 köyün suyu yoktu. Kadınlar köy çeşmesinden su taşıyordu. Abdest almak için çeşmelerden su akmıyordu. Beyefendiler şimdi o köy yollarından gidiyorsa Aydın Büyükşehir Belediyesi yaptı. Aydın halkından topladığı paralarla yaptı. Niye yapmadınız nerelerdeydiniz. Sözde havaalanı yapacaklardı Aydın'a. Nerde havaalanı.” dedi. 

Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallesinde başlayan 2. Etap kanalizasyon çalışması ve bugüne kadar yaptıkları hizmetler için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.