CHP Aydın Milletvekilleri ve Özlem Başkan’dan Başkan Tuncel’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret etti. Ziyarette CHP Aydın İlçe Başkanı Ali Çankır ve Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan da bulundu. 

Ziyarete gelen heyeti Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan ile birlikte karşıladı. 

Söke Belediye Başkanlığı makamında bir süre sohbet eden heyet ziyaretin ardından Kuşadası’nda gerçekleşecek olan ilçe örgütü yemeğine geçti. Ziyaretle ilgili olarak CHP PM Üyesi ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan; “Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İl Başkanımız ile birlikte Başkanımızı ziyarete geldik. Kuşadası İlçe örgütümüzün yemeğine gitmeden önce Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel’in çayını, kahvesini içelim dedik. Güzel bir sohbet gerçekleşti. Bugüne kadar yapılanlar ve bundan sonra Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım’la yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

  • 4 / 1 CHP Aydın Milletvekilleri ve Özlem Başkan’dan Başkan Tuncel’e Ziyaret 0

  • 4 / 2 CHP Aydın Milletvekilleri ve Özlem Başkan’dan Başkan Tuncel’e Ziyaret 1

  • 4 / 3 CHP Aydın Milletvekilleri ve Özlem Başkan’dan Başkan Tuncel’e Ziyaret 2

  • 4 / 4 CHP Aydın Milletvekilleri ve Özlem Başkan’dan Başkan Tuncel’e Ziyaret 3