SİYASET Haber Girişi : 21 Nisan 2022 18:50

CHP AYDIN İL KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN GÜNEL'E DESTEK

CHP AYDIN İL KADIN KOLLARI’NDAN BAŞKAN GÜNEL'E DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri,  siyasi kumpas kurulmaya çalışılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e destek ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, “Yaşanan olay Başkan Ömer Günel’e karşı planlanmış bir algı ve itibarsızlaştırma operasyonudur. CHP’li kadınlar olarak başkanımızın yanındayız” dedi.

Belirli çevrelerce gerçek dışı suçlamalar yöneltilerek hakkında siyasi kumpas kurulmaya çalışılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e verilen destek çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ömer Günel’i makamında ziyaret etti. CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Dağlı’nın da katıldığı ziyarette CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Başkan Ömer Günel’in yanında olduklarını belirtti.

Ziyarette konuşan CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, “Yaşanan olay Başkan Ömer Günel’e karşı planlanmış bir algı ve itibarsızlaştırma operasyonudur. CHP her zaman bu tür kirli oyunlarla mücadele edecektir. Başkanımız Ömer Günel’in göreve geldikten sonra Kuşadası’nda başlattığı hizmet ve yatırım seferberliği her kesimden takdir toplamaktadır. Bunu engellemek isteyenlerin kumpas kurma girişimleri başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Yapılan bu itibarsızlaştırma operasyonunu şiddetle kınıyor ve reddediyoruz. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel’in tüm örgütlerimiz ile birlikte yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.