ÇERÇİOĞLU SÖKE HALKINI DAHA ÇOK SEVİYOR 

Aydın Post Yazarı Ahmet Gözen, aklı hırsının  önüne geçen bir şahıs olarak karşımıza, çıkıyor. 

Geçmişte Aydın  Büyükşehir Belediye Başkanı  Özlem Çerçioğlu’na övgü dolu satırlar yazan ve bunuda her defasında dile getiren Ahmet Gözen,  şimdilerde ne olduysa karşı mahalleye  geçip aklına geldikçe yazmaya devam ediyor. 

Gözen’in İçinde bulunduğu durumu biraz araştırdım. Ufukta bir şeyler var. Netleşince neden böyle yaptığını,  neden böyle yazılar paylaştığını size, anlatacağım.

Aydın Post Yazarı Ahmet Gözen, geçtiğimiz haftalarda Sökespor maçını izlemek üzere ilçemize gelmiş, tüm stadın kendisini protestosuyla karşılaşmış, maç tamamlanmadan Sökespor yetkililerinden izin olarak tribünden gelen tepkiler üzerine, ayrılmıştı.

Aydın’da Yaşayan Aydın Post  Yazarı Ahmet Gözen,  Söke’ye o kadar çok uzak ki ne yaşanıldığına, ne sıkıntılar olduğuna,  nasıl bir süreçten geçildiğini  dahi bilmeden saçma sapan paylaşımlar yaparak halkımızı tahrike devam ediyor. 

Ahmet Gözen  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı  Özlem Çerçioğlu, benim  ömrümde gördüğüm en vefalı siyasetçilerin başında geliyor. Söke’ye gelip yaptığı açıklama bana göre geç kalan bir açıklamadır. 

Vefayı elden bırakmadığı için Özlem Çerçioğlu bugün Aydın halkının sevgilisi ve sürekli o vefasıAydın Büyükşehir Belediye Başkanı  Özlem Çerçioğlu’nun topuklu Efe’yi zirvede tutuyor.

Bilmediğini yazından anladığım içim anlatayım!

Topuklu Efe’nin Söke’de şu anda devam eden sekiz projesi var. Yani; sekiz noktada Söke’de çalışma yapılıyor.

*Savuca Mahallesi kanalizasyon çalışması. 
*Yenidoğan Mahallesi  kanalizasyon çalışması.  

*Atburgazı  Mahallesi  içme suyu alt yapı çalışması.

*Tuzburgazı  Mahallesi  içme suyu alt yapı çalışması. 

*Doğanbey Mahallesi  içme suyu depo yapımı.  

*Sazlı Mahallesi  terfi hattı yapım çalışması. 

*Yenikent Mahallesi, Hisar Tepe Bölgesi, İsmet İnönü  Caddesi kanalizasyon alt yapı çalışması. 

*Söke Merkez İstasyon Caddesi  kapalı yer altı otopark yapım çalışması. 

*Söke yeni otogar yapım çalışması

Sen Söke’de yaşamadığın için ne yapılan bu önemli projeleri, ne çöpün toplanmadığını, ne Söke Belediye Başkanı Levent  Tuncel’in bir yıldır Meclisi yönetemediğinin, CHP grubunun istediği kararları meclisten geçiremediğinin, oda başkanlarının belediye başkanına ulaşamadığının, halkın Belediye Başkanı’na ulaşamadığını, Belediye Başkanı rahatsızlığından dolayı,  belediyenin kurumsal bir kimlikten çıktığını göremiyorsun.  Senin gözünü hırs bürümüş.  Söke halkının hizmet almasını istemiyorsun. 

Normal şartlarda bu kadar ağır bir rahatsızlık geçiren bir Belediye  Başkanı  genel merkez ve bulunduğu bölgenin en yüksek mülkü amirinin düşüncelerini bu kadar açık ifade etmesinden sonra yapması gereken tek bir şey vardır halkı için partisi için geleceği için kendisine oy veren insanların vefası gereği  neyse onu yerine getirmeli. 

Ahmet Gözen,  sen bu memlekette yaşamıyorsun, onun için oturup oradan ahkam kesme! eline verilen yazıları kendi yazmış  gibi paylaşıp durma!  gel burada yaşanan sorunu Sökelilere  sor bak!  Ben pazartesi gününden itibaren Sökelilere yaşanan süreci canlı yayında soracağım,  cevaplarını izle.

  • Amour De Luxe