KUŞADASI BLD Haber Girişi : 21 Temmuz 2022 18:50

ÇAVDAR MUHTARI PAK:“30 YILDIR RAFTA BEKLEYEN YOLUMUZU TOPUKLU EFE AÇIYOR”

ÇAVDAR MUHTARI PAK:“30 YILDIR RAFTA BEKLEYEN YOLUMUZU TOPUKLU EFE AÇIYOR”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yine yapılmaz denileni yaptı. Başkan Çerçioğlu ve ekibi, 1985 yılından bu yana açılması beklenilen Çavdar- Mersinbelen yolunda son aşamaya geldi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na Bağlı Ekipler sathi kaplama öncesinde zemin dolgu malzemesi serimi yapıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kısalacak yol ile vatandaşlar Aydın'a ve çevre ilçelere daha kısa sürede ulaşacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile başlayan ve kendisinin de yakından takip ettiği 1985 yılından bu yana açılması beklenen Çavdar- Mersinbelen yolunda son aşamaya gelindi. Birçok mülki idare amiri ve bürokratın elinden geçen ancak bir türlü başlanamayan yol Topuklu Efe sayesinde kısa sürede tamamlanacak.

ÇAVDAR MUHTARI PAK:" 30 SENE RAFTA BEKLEYEN YOLUMUZU TOPUKLU EFE AÇIYOR "
Yolda gelinen aşamayı büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirten Çavdar Mahalle Muhtarı Yalçın Pak; “30 yıldır rafta bekleyen yolumuzu Topuklu Efe açıyor. Şu anda çok az bir işi kaldı.1985’den beri yapılması için mücadele verdiğimiz yolu Özlem Başkanımız sıfırdan açarak bu noktaya kadar getirdi. Artık son aşamada. Özlem Başkanımızın talimatlarıyla altyapısı hazırlandı çok kısa süre içinde sathi kaplaması yapılıp tamamlanacak. Bu yol bizim için çok önemli diyebiliriz. Vatandaşlarımızın hayatını oldukça kolaylaştıracak. Yolumuz kısalacak. Komşumuz Mersinbelen, Koçarlı Karpuzlu ve Aydın'a ulaşmamızı oldukça kısaltacak. Hem zaman hem yakıt tasarrufu sağlayacak. Yaklaşık 25 dakika gibi bir tasarruf söz konusu. Gerçekten bizim için çok değerli bir hizmet. Buradan Özlem Başkanımıza ve emeği geçen ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Muhtarlığım süresince Özlem Başkanımız taleplerime karşı her zaman özenle yaklaştı. Bugüne kadar isteklerim hep olumlu karşılandı ve imkanlar dahilinde sonuçlandı. Ben Özlem Başkanıma Mersinbelen yolu ve daha önce yaptıkları bütün hizmetler için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

YOL 10-12 KİLOMETRE KISALACAK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri tarafından yapımı son aşamaya getirilen Çavdar-Mersinbelen arasındaki yaklaşık 4 km. olan yolda ulaşım kısalıyor. Yaklaşık 10-12 kilometre kısalacak olan yol ile vatandaşların Çine’ye, Koçarlı’ya, Karpuzlu’ya ve Aydın’a ulaşmalarında hem zaman hem ekonomik açıdan kolaylık sağlanacak.