MANŞET Haber Girişi : 18 Nisan 2022 18:03

BÜYÜKŞEHİRDEN DOĞANBEY, TUZBURGAZI VE ATBURGAZI MAHALLELERİNE MÜJDE

BÜYÜKŞEHİRDEN DOĞANBEY, TUZBURGAZI VE ATBURGAZI MAHALLELERİNE MÜJDE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'ye yatırımlarını sürdürüyor. Başkan Çerçioğlu'nun talimatları ile Atburgazı Mahallesi'nin 50 yıllık, Tuzburgazı Mahallesinin ise 60 yıllık içme suyu hatlarının yenilenmesi ASKİ tarafından programa alındı. Doğanbey Mahallesi'nin de mevcut su deposunun bulunduğu yere 300 metreküplük yeni bir su deposu yapılacak. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın en önemli ilçelerinden biri olan Söke'de mahallelerin sorunlarını çözmeye devam ediyor. Atburgazı ve Tuzburgazı Mahallelerinin içme suyu alt yapı işleri ile Doğanbey Mahallesine yeni bir su deposu yapımı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatları ile programa alındı. 
Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdürrahim Arslan ve Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Mutlu Akıllı, Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile birlikte ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç'ı ziyaret etti. İki muhtara içme suyu hatlarının yenilenmesi haberini, Başkan Çerçioğlu adına bizzat ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç verdi. Arslan ve Akıllı, ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç’tan projeleri alarak inceledi.

İKİ MUHTARDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TEŞEKKÜR
ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç'tan müjdeyi alan  Atburgazı Mahalle Muhtarı Abdurrahim Arslan ve Tuzburgazı Mahalle Muhtarı Murat Akıllı, kendi sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı paylaşım yaparak, 50-60 yıllık içme suyu hatlarının yenilenmesi haberini almaktan mutlu olduklarını belirterek, içme suyu hatlarının yenilenmesini programa alarak sorunlarını çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ile kendilerine destek olan Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli'ye teşekkür etti. 

BİR MÜJDE DE DOĞANBEY'E 
Atburgazı ve Tuzburgazı Mahallelerinden sonra bir müjde de Doğanbey Mahallesi'ne geldi. Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu'nun talimatları ile Doğanbey Mahallesi'nin mevcut  su deposunun bulunduğu yere 300 metreküplük yeni bir su deposu yapılacağı öğrenildi.

AKKENTLİ: "ÖZLEM BAŞKANIMIZ SÖKE HALKINA VERDİĞİ DEĞERİ HİZMETLERİ İLE GÖSTERİYOR"
ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç'ı ziyaret eden Atburgazı ve Tuzburgazı Mahalle Muhtarlarının yanında olan ve destek veren Aydın Büyükşehir Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, verilen müjdeler ile ilgili konuştu. Akkentli, “ Özlem Başkanımızın talimatları ile Atburgazı ve Tuzburgazı mahallelerimizde  50-60 yıllık içme  içme suyu altyapısı komple değişecek. Doğanbey mahallemize de yeni ve modern su deposu yapılacak. Kısa süre içinde çalışmaları başlayacak. Muhtarlarımızla omuz omuza Söke'mize hizmet ediyoruz. Yeni projelerimiz vatandaşlarımıza ve Söke'mize hayırlı uğurlu olsun"dedi.