KUŞADASI BLD Haber Girişi : 24 Nisan 2022 15:59

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN BAĞARASI'NDA KURULAN İFTAR ÇADIRI DOLDU TAŞTI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN BAĞARASI'NDA KURULAN İFTAR ÇADIRI DOLDU TAŞTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayında kurduğu iftar çadırı geleneği pandemi nedeniyle verilen iki yıllık aranın ardından bu bu yıl yeniden başladı. Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığı bugünlerde Büyükşehir Belediyesinin gönül sofrası bu kez de Söke'nin Bağarası Mahallesi'nde kuruldu.  Kurulan iftar çadırı adeta doldu taştı.Yemek duasının okunması ile oruçlarını açan vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Bağarası Mahalle  Muhtarlığı önünde kurulan iftar çadırdaki iftar programına Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş,Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Ahmet Balcı,Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Söke İlçe Yöneticisi Tevfik Öğünç,Aydın Büyükşehir Belediyesi birim amirleri, Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı ile binlerce vatandaş katıldı.
Yemek dağıtımının ardından edilen iftar duasının ardından vatandaşlar orucunu açtı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, masaları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla yakından ilgilenirken, sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Oldukça samimi geçen sohbetlerde Akkentli, Başkan Özlem Çerçioğlu'nun selam ve sevgilerini de iletti.

ÖĞÜNÇ:" ÖZLEM BAŞKANIM HER ZAMAN HALKININ YANINDA OLDU"
Söke CHP İlçe Yöneticisi Tevfik Öğünç ise,Bağarası halkı ile iftar sofrasında buluşmaktan büyük mutluluk duyuklarını belirterek, "Özlem Başkanımız bu gün Bağarası'nı bereketli iftar sofrasında bir araya getirdi. Vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Gerçekten birlik beraberlik içinde açılan iftar sofralarını özlemiştik. Pandemi yüzünden ara verilmişti. Bu gün katılan vatandaşlarımız da çok mutlu oldular. Özlem Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Özlem Başkanım her zaman halkının yanında oldu. Halkın yararına halk için çalışıyor. Kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum."dedi.

AKKENTLİ:"BAĞARASI HALKIMIZI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN BEREKETLİ İFTAR SOFRASINDA AĞIRLADIK"
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Bağarası halkının ile iftar sofrasında buluştuklarını ve bundan çok büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Akkentli,"
Aydın Büyükşehir Belediyemizin yemekhanelerinde usta aşçılar tarafından hazırlanan yemeklerle kurulan bereketli iftar soframız bu defa Bağarası Mahallesindeydi.Vatandaşlarımız iftarımıza büyük ilgi gösterdiler. İftar soframıza konuk olan vatandaşlarımız ve Bağarası Mahalle Muhtarı Esat Arıcı, Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. Özlem Çerçioğlu’nun olduğu yerde hizmet var. Özlem Başkanımıza ve iftarımıza emeği geçen herkese Bağarası halkı adına teşekkür ediyorum."dedi.

ARICI:"BİZLERİ BİR SOFRADA BULUŞTURAN ÖZLEM BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Bağarası Muhtarı Esat Arıcı, vatandaşların iftar sofrasından memnun ayrıldığını ifade etti. Arıcı," Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'ndan Allah razı olsun. Çok yoğun bir katılım oldu. Vatandaşlarımızın karınları doydu. Hepsi çok memnun ayrıldılar. Özlemiştik gerçekten. bir arada olduğumuz çok güzel bir akşam oldu. Herkes dua ederek ayrıldı. Yemekler çok lezzetliydi. Yapanların emeklerine sağlık. Özlem Başkanımıza çok teşekkür ediyorum bizleri bu güzel sofrada bir araya getirdi. Allah razı olsun."dedi.